ميراث آريا(chtn) – به گفته شکيب، متاسفانه در حال حاضر اراده و تصميم در شهرداري تهران براي خروج از شرايط فعلي و توقف شهرفروشي وجود ندارد و نگاه مديران شهرداري در حال حاضر به رسيدن به سقف درآمد به هر طريق ممکن است و ضوابط شهرسازي در شهر به راحتي براي کسب درآمد بيشتر به فروش مي‌رسد .

وي با اشاره به فروش باغ‌ها در شهر تهران که براي کسب درآمد بيشتر صورت مي‌گيرد، تصريح کرد: متاسفانه شهرداري براي کسب درآمد بيشتر، کاربري باغ را به غيرباغ تبديل مي‌کند و واحدهاي تجاري و اداري در محل‌هاي مسکوني به تعداد زياد و خارج از ضوابط واگذار مي‌شوند.

شکيب خاطر نشان کرد: کميسيون‌هاي توافقات در حال حاضر به شوراهاي ديگري نام‌گذاري شده و از اين طريق عوارض خارج از مصوبات شورا از مردم اخذ مي‌شود و به همين بهانه شهر را مفت مي‌فروشيم.

رييس کميسيون توسعه و عمران شوراي شهر تهران همچنين روز گذشته در جلسه شوراي اسلامي شهر تهران در تذکري خطاب به اعضاي شوراي شهر تهران، گفت: فروش شهر در شرايط حاضر به مفت يا غيرمفت آن صحيح نيست و شهر را بايد عالمانه مديريت کرد.

وي با بيان اين که در مديريت شهري برنامه، محور دو اصل درآمد و هزينه و تطابق آن‌ها با هم به صورت ويژه بايد مورد توجه قرار داشته باشد، اضافه کرد: در تحليلي بر وضعيت فعلي بايد گفت که سال‌هاست شهرداري تهران درآمد خود را بر پايه فروش تراکم گذاشته و اين بنيان از دهه 70 پايه‌ريزي شده، بدون آن که توجهي به زيرساخت‌ها شود.

شکيب خطاب به اعضاي شوراي شهر تهران بيان کرد: فروش شهر به مفت و غيرمفت آن صحيح نيست و شهر بايد عالمانه مديريت شود و اين موضوعي است که در حال حاضر به فراموشي سپرده شده است.

به گزارش ايسنا،رييس کميسيون توسعه و عمران شوراي شهر تهران در بخشي ديگري از صحبت‌هاي خود، يادآور شد: مشخص نيست که در شهر هزينه‌ها چگونه انجام مي‌شود، در حال حاضر از هفت هزار ميليارد تومان بودجه نقدي و غيرنقدي شهرداري بيش از چهار هزار ميليارد تومان صرف پروژه‌هاي عمراني صرف مي‌شود و اگر مديريت در پروژه‌هاي عمراني را به بخش مديريت زمان و مديريت فني و مديريت هزينه تقسيم کنيم، با بررسي چند پروژه بزرگ و کوچک و ضعيف در اين بخش شرايط کار شهرداري تهران کاملا روشن مي‌شود و شاهد هستيم که در مديريت زمان اکثر پروژه‌هاي شهر تعطيل و يا نيمه تعطيل شده و همه اقدامات بر روي چند پروژه مشخص متمرکز مي‌شود، در حالي که حداقل‌هاي فني در پروژه‌ها ناديده گرفته مي‌شوند.

وي خاطر نشان کرد: اگر در برخي از پروژه‌ها نظرات کارشناسي ارائه شود، با انواع مختلف راه‌ها از آن فرار مي‌کنند و نبود مطالعات کافي در پروژه‌هاي ريز و درشت باعث مي‌شود که هزينه‌ها با دو برابر ميزان پيش‌بيني شده تمام شود.
شکيب در پايان پيشنهاد کرد که تنها راه مديريت کلان‌شهري بزرگي نظير تهران، مديريت علمي و برنامه‌محور است و شهر را نمي‌توان با ژست‌هاي وابسته به زمان، حرف‌هاي خارج از ادبيات مديريتي و اتهام زدن، مديريت کرد.

100

انتهای پیام/

کد خبر 1388091812