يحيي رحمتي ادامه داد: متاسفانه از سال 86 شاهد هستيم که در بسياري از مواقع رشتههاي صنايعدستي در حاشيه قرار گرفته و فعالان در اين بخش با استفاده از اين راهکار مجوز دريافت ميکنند.
وي با اشاره به اينکه اين مشکل به نمايشگاههاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي نيز کشيده شده، اظهار داشت: متاسفانه با رواج اين موضوع صنايعدستي از شکل اصلي خود خارج شد.
مدير کل آموزش و حمايت از توليد صنايعدستي افزود: معاونت هنرهاي سنتي، با تعريف 15 گروه رشته صنايع دستي از بروز مشکلات تازه در اين بخش جلوگيري کرده است.
وي در ادامه اظهار داشت: با تعريف اين گروه رشتهها از مدتي پيش صدور مجوز صنايعدستي تلفيقي و تکميلي با دقت بيشتري صورت ميگيرد.
اين مقام مسئول با بيان اينکه در همين راستا صنايعدستي تلفيقي و تکميلي به شرط پرداختن به يک رشته صنايعدستي امکان دريافت مجوز را دارند، گفت: اگر هنرمندان اين رشتهها چرخه توليد يک رشته را حفظ کنند مشکلي براي مجوز نخواهند داشت.
يحيي رحمتي يادآور شد: مشکلات صدور مجوزهاي صنايعدستي تلفيقي و تکميلي به طور حتم حل ميشود و در نمايشگاههاي صنايعدستي نيز توليداتي که به صنايعدستي مربوط نميشوند جايي نخواهند داشت.
111/
انتهای پیام/