وي افزود: علت اين امر آن است که رويکرد شهرداري تهران از نهاد صرف خدماتي به سمت نهادي اجتماعي فرهنگي گرايش پيدا کرده است. در نتيجه بايد به موضوعات خاصي توجه شود که يکي از اين موضوعات بازسازي خانه هايي است که بخشي از تاريخ معاصر ما را تشکيل مي دهد.
ايازي تصريح کرد: از سال 85 بازسازي و مرمت اين خانه ها در دستور کار شهرداري قرار گرفت و تا امروز 5 خانه توسط شهرداري تهران ، تمليک ، بازسازي و تبديل به موزه شده است.
وي ادامه داد: منزل پدري دکتر چمران واقع در سرپولک، منزل دکتر مطهري در خيابان کلاهدوز، منزل دکتر شريعتي در جمال زاده ، باغ امير احمدي در تجريش و عمارت عين الدوله واقع در ميدان هروي در اين مدت ، بازسازي و به موزه تبديل شده اند.
سخنگوي شهرداري تهران يادآور شد: در اين خانه ها شهرداري تهران کار مرمت را به تنهايي انجام داده است تا شهروندان بتوانند مکاني را که اسطوره ها در آن کرده اند را ببينند.
وي تاکيد کرد: شهرداري با توجه به سبقه طولاني اي که تهران در پايتختي داشته و سياستمداران مهمي طي 200 سال در آن زندگي مي کرده اند ، اقدام به شناسايي اين خانه ها کرده و بازسازي و مرمت اين خانه ها را در دستور کار خود قرار داده است.
ايازي تصريح کرد: البته اين جا لازم است تاکيد کنم که تنها متولي اين امر شهرداري نيست و سازماني هاي ديگري نيز لازم است دراين زمينه با شهرداري و سازمان ميراث همکاري کنند. اما به هر حال شهرداري تهران در حد امکان و تا جايي که از نظر قانوني اشکالي ايجاد نکند و امکاناتش اجازه بدهد ابن روند را ادامه خواهد داد.
وي در آخر اظهار داشت: مرمت خانه هاي تاريخي تهران حرکت بسيار خوبي است که شروع شده و به آرامي در حال پيشروي است و اميد آن مي رود که اين حرکت ادامه داشته باشد.
100
انتهای پیام/