اين هنرمند نقاشي روي پارچه افزود: با توجه به اينکه توليد ابريشم بسيار مشکل و قيمت آن در بازار بسيار بالا است، افراد به پارچههايي با جنسهايي ديگر روي آوردهاند.
وي با اشاره به اينکه چينيها و هنديها از طرحهاي ايراني استفاده ميکنند، تصريح کرد: روسريهاي اين دو کشور با قيمتهاي بسيار پايين به بازار عرضه ميشود.
به گفته اين صنعتگر با تجربه در حال حاضر چاپ باتيک در کشورهايي از قبيل ترکيه، يونان، مالزي و اندونزي رواج دارد.
اين هنرمند پايتخت نشين با تأکيد بر اينکه صنعتگران اين عرصه نبايد اجازه دهند چاپ باتيک رو به فراموشي رود، اظهارداشت: اين امر تنها با حمايتهاي معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان تهران امکان پذير ميشود.
اين صنعتگر با بيان اينکه محصولات توليد شده در نمايشگاهها خريداران خوبي دارد، اضافه کرد: بيشترين فروش اين آثار در نمايشگاههاي بينالمللي اتفاق ميافتد.
وي يادآور شد: متأسفانه عده خاصي از صنعتگران هميشه به نمايشگاهها دعوت ميشوند و تمامي هنرمندان شانس حضور در نمايشگاهها را ندارند.
جناب در پايان خاطرنشان کرد: با اين کار تعدادي از هنرمندان به فراموشي سپرده ميشوند که اين خود لطمه بسياري به اين هنر و همچنين هنرمندان وارد ميکند.
لازم به ذکر است چاپ باتيک و يا نقاشي روي پارچه از هنرهاي سنتي ايرانيان است که با استفاده از طرحهايي از قبيل نارنج، ترنج و اسليمي بر روي پارچههاي ابريشمي انجام ميشود.
112/
انتهای پیام/