به گزارش ميراث آريا(chtn) سردار محمد رويانيان افزود: براساس مصوبه نمايندگان ويژه رييس‌جمهوري در کارگروه توسعه حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت کشور و تاييد رييس جمهوري، گمرک جمهوري اسلامي ايران موظف شد براي واردکنندگان خودرو و لوازم يدکي و قطعات منفصله، تجهيزات مربوط به صنايع خودروسازي و حمل و نقل در ازاي ارائه گواهي اسقاط هر دستگاه ميني‌بوس، تاکسي، کاميونت گاسفورد و امثال آن تا سقف 30 ميليون ريال، وانت بار ظرفيت بار بيش از يک تن تا سقف 20 ميليون ريال و ساير خودروها تا سقف 15 ميليون ريال با تاييد ستاد حمل و نقل و توسعه مديريت مصرف سوخت در سود بازرگاني خودروهاي وارداتي و يا سرجمع سود بازرگاني قطعات منفصله، تجهيزات دستگاه‌هاي مربوط به صنايع خودروسازي و تمامي اقلام مربوط به صنايع حمل و نقل تخفيف، محاسبه و منظور کند.

وي با اشاره به اين که پيش از اين واردکنندگان خودرو بر اساس ميزان مصرف و تعداد سيلندر جهت شماره‌گذاري موظف به ارائه گواهي اسقاط بودند، گفت: اين امر همچنان پا برجاست و در مصوبه جديد تخفيفي براي واردکنندگان درنظر گرفته شده است.

رييس ستاد حمل و نقل و مصرف سوخت کشور همچنين از ممنوعيت شماره‌گذاري خودروهاي ديزلي فاقد بخاري «درجا» خبر داد و گفت: بر اساس يکي ديگر از مصوبات ستاد حمل و نقل و مصرف سوخت کشور از ابتداي دي ماه سال جاري نصب بخاري «درجا» توليد داخل مورد سازمان بهينه‌سازي مصرف سوخت کشور، براي تمامي خودروهاي سنگين توليد داخل و وارداتي الزامي است.

وي با اشاره به اين که اين بخاري‌ها از سيستم برقي استفاده کرده و در زمان خاموش بودن موتور نيز قابليت گرم کردن کابين راننده را دارد، به ايسنا گفت: نيروي انتظامي موظف شده است از ابتداي دي ماه سال جاري از شماره گذاري خودروهاي ديزلي فاقد بخاري درجا خودداري کند .

رييس ستاد حمل و نقل و مصرف سوخت کشور تاکيد کرد: در عين حال وزارت نفت نيز موظف شد نسبت به نصب يکهزار دستگاه بخاري درجا بر روي خودروهاي سنگين فعال در حمل و نقل جاده‌اي اقدام کند. /100

انتهای پیام/

کد خبر 138809263