يارندي با اشاره به اين که برخي از افراد در ايام عزاداري از شيوههاي نامتعارف از جمله علامتکشي، قمهزني و حمل تمثالهاي منتسب به ائمه اطهار(ع) استفاده ميکنند، گفت: بهمنظور پيشگيري از اين ناهنجاريهاي اجتماعي و فرهنگي، فرماندهي انتظامي استان تهران با نگاهي جامعهمحورانه ضمن گسترش تعامل با نهادها و تشکلهاي مردمي برونسازماني و همچنين استفاده از 18 هزار پليسيار محرم از انجام اينگونه اعمال جلوگيري و طبق ضوابط با مرتکبان آن برخورد قانوني خواهد کرد.
وي تصريح کرد: در شرايط حساس کنوني و دشمني ديرينه استکبار جهاني عليه نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران، ضرورياست که عزاداران حسيني با تامل بيشتر به حادثه بزرگ عاشورا نگاه کرده و از شيوه هاي غيرمتعارف و توام با خرافه پرستي که موجب خدشه وارد شدن به دين را فراهم ميکنند، خودداري کنند.
معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان تهران از مسئولان هيئتهاي عزاداري و همچنين شهروندان درخواست کرد، موارد زير را به هنگام عزاداري مدنظر قرار دهند:
”1- قبل از حرکت دستجات در خيابانها بهمنظور جلوگيري از هرگونه بينظمي و راهبندان، حتماً برنامه مراسم هيئت خود و مسيرهاي حرکت دستجات رابه کلانتري و راهنمايي و رانندگي محل اعلام کنند.
2- پرهيز از سر و صدا و ايجاد مزاحمت خاص در ساعات بعد از نيمه شب که موجب آزار و اذيت مردم خصوصا افراد بيمار و سالمند مي شود.
3- پرهيز از قمهزني و استفاده از زنجير تيغدار.
4- پرهيز از توزيع نذورات در معابر اصلي خصوصاً تقاطعها و ميادين پرتردد.
5- عدم استفاده از نمادهاي غير اسلامي مثل آلات غيرمتعارف موسيقي مانند ارگ يا استفاده از اشعار، رفتارها و تصاويري از معصومان (ع) که موجب وهن ميشود.
6- همکاري با پليس راهنمايي و رانندگي جهت پيشگيري سد معبر و ايجاد ترافيک و راهبندان.
7- ضرورت رعايت ظواهر و شئونات اسلامي به خصوص رعايت حجاب بانوان و پوشش مناسب آقايان به منظور حفظ حرمت شعائر ديني و شکوه ماه محرم.
8- اعلام موارد مشکوک يا ضرورت هاي پليسي به 110 و عوامل انتظامي.“
100
انتهای پیام/