وي افزود: اردوي علمي-فرهنگي بازديد از مپنا توسط مرکز گردشگري جهاد دانشگاهي واحد اميرکبير برگزار شد که در اين بازديد دانشجويان با تاريخچه و نحوه عملکرد شرکت مپنا و شرکتهاي زيرمجموعه آن از جمله شرکتهاي پرتو، توگا، پارس و مکو آشنا شدند.
اصفهانيان افزود: شرکت مهندسي مپنا، مجموعهاي يکپارچه از بنگاههاي اقتصادي، متشکل از شرکت مادر و 29 شرکت زيرگروه است که در زمينه توسعه و ساخت پروژههاي نيروگاه حرارتي، نفت و گاز، حمل و نقل ريلي و صنايع مرتبط ديگر و همچنين به عنوان سازنده تجهيزات مرتبط فعاليت ميکند و در مدت 15 سال فعاليت مستمر از آغاز تأسيس در سال 1371، مپنا 86 درصد از ظرفيت شبکه برق کشور با رقمي بيش از 52000 مگاوات را مهندسي، تأمين تجهيزات، احداث يا سرمايهگذاري و اجرا نموده و يا اجراي آنها را در دست انجام دارد.
شرکت مپنا در رشد و توسعه صنعتي و اقتصادي کشور تاکنون نقش راهبردي ايفا کرده است و بدين منظور اين واحد ترتيبي اتخاذ نمود تا دانشجويان رشته هاي تخصصي همراه با اساتيد و متخصصان مربوطه از اين شرکت که يکي از پروژه هاي عظيم ملي کشور محسوب مي شود بازديد کنند تا با بهره گيري از توان علمي و فني تکنسينها و مهندسين ملي بتوانند در جهت پيشرفت و خودکفايي کشور گامي نوين بردارند.
وي هدف از برگزاري اردو را ايجاد انگيزه ميان دانشجويان جهت اشتغال در شرکت، تقويت روحيه خودباوري و اعتماد به نفس ملي با تکيه بر شعار ما مي توانيم دانست و خاطرنشان کرد:اين پروژه ملي با توجه به شعار هميشگي آن يعني \"مپنا؛نماد خودباوري\" بيانگر اقتدار ملي و هويت ايراني است.
وي در پايان سطح برگزاري اردو و ميزان رضايتمندي دانشجويان را بسيار بالا ارزيابي کرد و اظهار اميدواري کرد واحد اميرکبير اردوهاي علمي-فرهنگي بيشتري را در جهت بالا بردن سطح کيفي دانشگاه برگزار کند./106
انتهای پیام/