بنابراين گزارش اين همايش که همراهي و مشارکت دو کشور تاجيکستان و افغانستان را در کنار خود دارد در سالن همايشهاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشورمان برگزار ميشود.
معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي برنامه ريزي اوليه براي برپايي اين همايش و نحوه تعامل دو کشور فارسي زبان تاجيکستان و افغانستان را انجام داده است.
همکاري معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي با انجمن دوستي ايران و تاجيکستان تعامل با هنرمندان و ساير مدعوين براي حضور در همايش تخصصي فرآوري سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي را راحتتر کرده است.
همچنين با توجه به اهميت فعاليت کشور افغانستان در حوزه تراش سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي و سابقه ديرين اين کشور در اين بخش حضور کارشناسان و صاحبنظراني از اين کشور نيز ضروري به نظر ميرسد.
افغانستان از برجسته ترين کشورهاي داراي معادن سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي است ضمن اينکه تراش سنگ توسط هنرمندان اين کشور در جهان سرآمد است.
اين گزارش حاکي از آن است که معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشورمان تعاملات تازهاي را با کشور تاجيکستان با هدف آموزش رشتههاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي آغاز کرده است.
به گفته معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي مهمانان و حاضران در اين نشست را رايزنهاي اقتصادي و فرهنگي ايران در دو کشور مذکور و همچنين رايزنهاي دو حوزه اقتصادي و فرهنگي تاجيکستان و افغانستان در کشور ما تشکيل ميدهند.
معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي به منظور حضور رايزنهاي فرهنگي و اقتصادي دو کشور تعاملات خود را با اداره کل روابط بين الملل سازمان ميراث فرهنگي کشور آغاز ميکند.
همايش يک روزه تخصصي تراش سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي در يکي از 10 روز ايام الله دهه فجر برگزار ميشود که هنوز در خصوص روز دقيق برگزاري آن تصميم گيري نشده است.
111/
انتهای پیام/