وي اولين گام براي رسيدن به اين هدف را ايجاد ارتباطي کارشناسانه ميان توليد کننده و خريدار صنايعدستي دانست و افزود: خوشبختانه دستيابي به اين مقصود در استان زنجان فراهم شده است.
معاون هنرهاي سنتي وصنايعدستي استان زنجان اضافه کرد: توليد کننده موظف است نياز و سليقه مشتري را شناسايي کند و با اين کار بازار فروش صنايعدستي را به دست گيرد.
اين مقام مسئول با اشاره به اينکه اين معاونت به اهداف اقتصادي اهميت بسياري ميدهد، تصريح کرد: با مشورتهاي صورت گرفته امروز هنرمندان اين استان ايجاد خلاقيت، ابتکار و نوآوري را سرلوحه فعاليتهاي خود قرارداده و با استفاده از ابزار و امکانات جديد در کارگاهها از نظر اقتصادي پيشرفت قابل توجهي داشتهاند.
سليمان پور اظهارداشت: اين معاونت توانسته با ايجاد رويکردي آموزشي در اجتماع شخصيت و جايگاه هنرمندان را اعتلا بخشد و صنعتگران را از قشري از طبقه پايين به جايگاههاي مناسب اجتماعي حرکت دهد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان زنجان تفکيک کردن ارزش هنري از توليد اقتصادي را از ديگر مواردي عنوان کرد که موجب رونق يافتن صنايعدستي در اين استان شده است.
وي ياد آور شد: بنابراين صنعتگران به کاربرد و قيمت محصولاتي که در نمايشگاهها به فروش ميرسند، اهميت داده به گونهاي که اين کالاها از لحاظ اقتصادي متناسب با خريداران باشد.
سليمان پور در پايان خاطر نشان کرد: نمايشگاهها نبايد طوري باشد که توليدکنندگان تنها محصولات خود را بفروشند بلکه بايد بايد به فضايي براي بازاريابي توليدات هنرهاي سنتي و صنايعدستي تبديل شود.
112/
انتهای پیام/