وي با بيان اينکه حاضر است با مسئولان شهرداري تهران درباره اين موضوع مناظره برگزار کند، ادامه داد: يکي از اقدامات غيرقانوني شهردار وقت آن زمان که غلامحسين کرباسچي بود، تغيير خط تراز در محدوده 25 ساله تهران بود که در کميسيون ماده 5، آن را بر 1800 متر منطبق کرد.
وي ادامه داد: در شمال شهر از خط محدوده 25ساله تهران متغير بوده و منحنيهاي تناوبي تراز نقاط ارتفاعشان فرق دارد و در منطقه 2 شهرداري تهران خط تراز محدوده، 2 هزار متر بوده است.
مدير عامل تعاوني مسکن پليس راه ناجا افزود: يکي ديگر از اقدامات کرباسچي تغيير کاربري زمينهاي اين تعاوني به فضاي سبز بود که بعد از کاهش خط تراز محدوده تهران با همين ترفند در مرحله اول، گفته شد کاربري زمين خريداري شده مسکوني نيست و امکان ساخت و ساخت وجود ندارد.
وي در گفت وگو با خبرگزاري فارس با بيان اينکه در کنار تعاوني مسکن پليس راه ناجا، 8 تعاوني ديگر اقدام به خريداري زمين کرده بودند، تصريح کرد: محدوده 25 ساله تهران را پيدا کرديم و متوجه شديم کاهش خط تراز، قانوني نبوده است. بدين ترتيب موضوع را با وزارت کشور در ميان گذاشتيم و با پيگيريهاي که در اين زمينه صورت گرفت، مقام معظم رهبري مصوبات کميسيون ماده 5 را بلااثر دانستند.
ميرزايي گفت: بر اساس فرمان مقام معظم رهبري، ستاد کل نيروهاي مسلح 2 مرتبه به کرباسچي فرمان رهبري را مبني بر صدور مجوز ساخت و ساز اين تعاوني ابلاغ کرد ولي کرباسچي به اين اظهارات ترتيب اثري نداد.
وي ادامه داد: بعد از کرباسچي، مرتضي الويري به عنوان شهردار تهران روي کار آمد که در صورتجلسه تنظيمي بين الويري و قاليباف که فرمانده وقت ناجا بود مقرر شد، عباس قديري، معاون وقت مناطق شهرداري تهران به موضوع رسيدگي و راه حل قانوني را ارائه کند.
مدير عامل تعاوني مسکن پليس راه ناجا افزود: قديري همراه کشت پور شهردار وقت منطقه 2 از زمينهاي مذکور بازديد و طي نامه \"محرمانه مستقيم \" به الويري گفت، زمينهاي تعاوني ناجا و 8 تعاوني همجوار آنها به واسطه کاهش محدوده خارج از محدوده قانوني قرار گرفته است، بر اين اساس مجددا براي تعاونيهاي 8 گانه اصلاح خط محدوده صورت پذيرفت و تا تراز 1900 مجدداً خط محدوده را گسترش و مجوز آنها صادر شد.
وي گفت: قديري پيشنهاد داد با توجه به صورت جلسه تنظيمي بين قاليباف و الويري، براي تعاوني ناجا نيز اصلاح خط محدوده صورت پذيرد که اين پيشنهاد مورد توافق قرار گرفت و دستور بررسي اين موضوع صادر شد ولي با استعفاي الويري کارها متوقف شد.
ميرزايي ادامه داد: پس از روي کار آمدن ملک مدني به عنوان شهردار تهران، طي صورتجلسه منظمي بين قاليباف فرمانده وقت ناجا و ملکمدني مقرر شد خط محدوده براي تعاوني ناجا اصلاح شود ولي با عزل ملکمدني توسط موسوي لاري وزير وقت کشور مجدداً کار متوقف شد.
وي تصريح کرد: پس از منصوب شدن محمود احمدينژاد به سمت شهردار تهران، موضوع در جلسه مشترکي بين قاليباف و احمدينژاد مطرح و طي تنظيم صورت جلسهاي کاملا رسمي مقرر شد مانند تعاونيهاي 8 گانه مجوز ساخت و ساز و تفکيک براي زمينهاي ناجا از طريق شهرداري منطقه 2 صادر شود ولي با انتخاب احمدينژاد به عنوان رئيس جمهوري براي بار سوم اين پروژه متوقف شد.
به گفته ميرزايي، همه سوابق مراحل طي شده در اين زمينه در تعاوني مسکن ناجا وجود دارد.
مدير عامل تعاوني مسکن پليس راه ناجا اظهار داشت: متأسفانه بعد از انتخاب قاليباف به سمت شهردار تهران، وي نه تنها مساعدتي در اين زمينه نکرد بلکه بدون توجه به فرمان مقام معظم رهبري و حکم ديوان عدالت اداري که شهرداري تهران را محکوم و ملزوم به صدور مجوز کرده است، تا اين تاريخ از انجام اين امر جلوگيري کرده و علت آن را فرمان رهبري بدون کمترين مستند در اختيار ميداند.
وي ادامه داد: درباره اين موضوع در برج پنج سال 88 که مصادف با روز پاسدار بود، در حضور سرهنگ هاشمي، رئيس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ و جمعي از فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامي و ناجا به محضر مقام معظم رهبري رسيديم و موضوع را به اطلاع وحيد، رئيس پيگيري ويژه دفتر مقام معظم رهبري رسانديم.
ميرزايي افزود: بعد از پيگيريهاي صورت گرفته وحيد گفت در طرح جامع جديد تهران که در سال 86 به تصويب شوراي عالي شهر سازي رسيده است خط محدوده 25 ساله تهران در شمال شهر تغيير کرده و خط 1800 قبلي ملاک عمل نيست.
وي در ادامه گفت: به گفته وحيد، اگر در طرح جامع جديد تهران زمينهاي تعاوني ناجا داخل محدوده قانوني باشد شهرداري مکلف به ارائه مجوز خواهد بود.
مدير عامل تعاوني مسکن پليس راه ناجا خاطر نشان کرد: قاليباف بدون توجه به اين مسئله و حکم ديوان عدالت اداري از صدور مجوز خودداري کرد و علت آن را فرمان رهبري اعلام کرد که کاملاً کذب و بي اساس است.
محمد هادي ايازي، سخنگوي شهردار تهران در اينباره اظهار داشت: در حال حاضر در برخي نقاط تهران به خط تزار بالاي 1400متر برخي مناطق خط تراز بالاي 1600 متر و در برخي مناطق به خط تراز بالاي 1800 متر جواز ساخت و ساز داده نميشود.
وي با بيان اينکه به خاطر ندارم اين قانون در چه سالي به تصويب رسيده است، گفت: مشکل اين زمين نيز در بالا بودن خط تراز آن است و به همين دليل شهرداري تهران پيشنهاد زمين معوض را به آنها داده است.
ايازي تصريح کرد: تنها کمک شهرداري تهران به تعاوني مسکن ناجا ارائه زمين معوض است که به همين ترتيب کار دنبال ميشود.
گفتني است تا لحظه تنظيم خبر ميراث آريا براي تائيد يا تکذيب يا تکميل خبر موفق به برقراري تماس با هيچ يک از طرفين نشد.
100/
انتهای پیام/