اين سخنان در حالي مطرح مي شود که شايد براي اين گونه طرح ها هزينه اي مصروف نمي شود و شايد هم قرار نيست اين موارد جز برنامه اصلاح الگوي مصرف قرار بگيرند.
چرا که وي با اشاره به برنامه شهرداري براي اصلاح الگوي مصرف گفت: در شهرداري تهران ستادي به همين منظور تشکيل و در معاونت اداري مالي شهرداري براي مديريت هزينه در زمينه اصلاح الگوي مصرف کار شده است . اما به وي به مواردي که به راحتي قابل ديدن وهمچنين مصداق بارز اصراف هستند اصلا در نظر نمي آيد .به عنوان مثال در منطقه 12 تهران ميدان وحدت اسلامي قرار دارد که از اواخر شهريور قرار بود بهسازي شود اما در حال حاضر وبا گذشت زماني نزديک به 4 ماه همچنان اين پروژه ناتمام مانده و معلوم هم نيست که تا چه زماني قرار است درست شود.
پور زرندي همچنين اصلاح زمان اجراي قراردادهاي پيمانکاري را از جمله اين برنامه دانست و افزود: پيش از اين ، مدت اين قراردادها 140 روزه بود که با اجراي اين طرح به کمتر از 70 روز تقليل مي يابد و هزينه هاي پيمانکاري به 50 درصدکاهش مي يابد .
در همين حال گويا قرار هم نيست که اين گونه موارد نيز جز برنامه قراربگيرد چرا که در حال حاضر همين پروژه مذکور قريب به 100 روز است که بلاتکليف مانده وبه جاي بهسازي مخل رفت وآمد ساکنان آن ناحيه شده است.
از سوي ديگر اين سوال پيش مي آيد که بر اساس کدام برنامه قرار است 10 در صد هزينه ها صرف جويي شود ؟هنگامي که يک طرح وپروژه ساده از لحاظ زماني بسيار طول مي کشد بي شک هزينه هاي اضافه تري را نيز تحميل مي کند .
به نظر مي رسد اين سخنان که از سوي يکي از معاونين شهردار مطرح شده بيشتر جنبه تبليغي دارد تا توان عملي شدن.
100
انتهای پیام/