رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي جواهر شناسي و گوهر تراشي را از هنرهاي درآمد زا و مورد نياز جامعه امروز برشمرد و گفت: با توجه به افزايش توجه بازار هدف و علاقمندي مردم در کشورمان و همچنين ساير کشورها به استفاده از انواع جواهرات و سنگهاي مختلف، مي توان بازار هدف خوبي براي اين توليدات پيش بيني کرد.
به گفته وي،با توجه به وجود انواع مختلف و مرغوبي از سنگهاي مختلف قيمتي و نيمه قيمتي در سطح استان، توجه به فرآوري اين سنگها و اجتناب از صادرات اين سنگها به صورت خام، مي تواند به درآمد زايي و اشتغال زايي قابل توجهي براي علاقمندان تبديل شود.
در اين ديدار، رحيم عليزاده که داراي سابقه فعاليت خوبي در زمينه جواهرات، ظريفکاري، پيکرتراشي، مجسمه هاي قرآني چوب، قلم زني روي چوب، ساخت و بستههاي قرآني چوب مي باشد، به بيان مسائل و ديدگاههاي خود در حوزه سنگ و جواهر پرداخت.
عليزاده، افزايش علاقمندي هنرجويان جوان براي آموزش در حوزه تراش سنگ هاي قيمتي و نيمه قيمتي و همچنين جواهر شناسي را امکاني براي توسعه اين هنرهاي دانست ضمن قدرداني از رياست سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي ابراز اميدواري نمود با استمرار اين حمايت ها و افزايش معرفي اين فعاليت ها، آينده روشني براي فعالان اين حوزه محقق شود.
گفتني است موسسه هنرهاي زيبا در رشته هاي تراش سنگهاي قيمتي، جواهر سازي، قلمزني چوب و معرق چوب فعاليت دارد. اطلاعات بيشتر در اين زمينه در سايت اين مرکز به آدرس www.ziba-art.com موجود است./106
انتهای پیام/