پروازهاي فرودگاه استان مرکزي افزايش مي‌يابد

به گزارش ميراث آرياchtn)) به نقل از روابط عمومي معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، مجتبي رضواني معاون گردشگري استان مرکزي با بيان اين خبر گفت: پس از افتتاح فرودگاه شهر اراک طي سال هاي گذشته و انجام چند پرواز داخلي، اين واحد با ورود به وقفه اي طولاني مدت تعطيل وظرفيت موجود از امکانات حمل و نقل استان حدف شد.

وي ادامه داد: با پيگيري مداوم سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان مرکزي و تعامل برقرار شده با شرکت هاي هواپيمايي، افتتاح مجدد فرودگاه شهر اراک در آستانه ميلاد امام رضا (ع) در سال جاري انجام گرفت.

معاون گردشگري استان مرکزي با بيان اينکه فرودگاه اراک مي تواند پاسخگوي نياز به حمل و نقل هوايي استان هاي همجوار نيز به شمار آيد، افزود: در حال حاضر تک پرواز انجام شده در اين فرودگاه هر دو هفته يک بار به صورت دوطرفه از شهر اراک به مشهد انجام مي گيرد و اين امکان مي تواند جهت جابه جايي گردشگران استان هاي همسايه مورد استفاده قرار گيرد.

رضواني با بيان اينکه طبق مذاکرات صورت گرفته دو پرواز ديگر نيز به زودي در فرودگاه شهر اراک انجام خواهد گرفت، گفت: پروازهاي مستقيم به جزيره کيش و عسلويه از جمله پيشنهادهاي صورت گرفته به شمار مي آيد که با کسب موافقت از سوي شرکت هواپيمايي و پيگيري هاي اوليه از سوي سازمان استان مرکزي، اجرايي خواهد شد.

وي در ادامه با بيان اينکه توسعه امکانات مورد نياز گردشگران در راس برنامه هاي اين معاونت جاي گرفته است، افزود: به همين منظور کميته راهبردي گسترش ناوگان هوايي استان مرکزي با حضور اعضاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، ارگان هاي فرابخشي و بخش خصوصي، شکل گرفته است.

معاون گردشگري استان مرکزي تصريح کرد: بخشي از اهداف فعاليت کميته مذکور، برنامه ريزي به منظور افزايش تعداد پروازهاي استان، بررسي موانع پيش رو، چگونگي فعاليت بيشتر و ايجاد انگيزه ميان دفاتر خدمات مسافرتي، تمرکز بر تبليغات و اطلاع رساني و تعريف تورهاي گردشگري برپايه پروازهاي هوايي به شمار مي آيد.

رضواني در پايان وجود جاذبه هاي گردشگري در روستاهاي هدف و نيز تاسيسات صنعتي موجود را از جمله ظرفيت هاي برتر استان ناميد و گفت: با توجه به سياست سازمان استان شامل تمرکز بر گردشگري صنعتي و روستايي، وجود ظرفيت حمل و نقل هوايي مي تواند تحقق اهداف تعيين شده را شتاب بخشد و گريزي به سوي بهره مندي از ويژگي هاي متمايز استان به شمار آيد.

106/


انتهای پیام/

کد خبر 1388100813