دو رشته منسوخ هرمزگان معرفي شد

معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان هرمزگان با بيان مطلب فوق به ميراث آريا(chtn) گفت:صنايع دستي استان هرمزگان براي نخستين‌بار در همايش گنجينه‌هاي از ياد رفته هنر ايران به معرض نمايش درآمد.

نادر کمالي افزود:علي رحيمي هنرمند رشته جهله‌سازي ميناب در اين همايش مقاله‌اي در خصوص اين رشته ارائه کرد که جزء مقالات برتر معرفي شد همچنين در کنار اين همايش جهله‌سازي ميناب به صورت زنده توليد شد.

وي خاطرنشان کرد:در اين همايش جهله به عنوان شاخص‌ترين و زيباترين سفالينه ايران که در حال حاضر تنها در اين منطقه از کشور(ميناب) توليد مي‌شود،کانديد رفتن به خارج از کشور شد.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع دستي سازمان ميراث فرهنگي استان هرمزگان تصريح کرد: همچنين رشته سوزندوزي منطقه بشاگرد يکي ديگر از رشته‌هاي معرفي شده در اين همايش بود.

کمالي ادامه داد: يکي از اساتيد دانشگاه هنر استان مقاله‌اي را در خصوص معرفي اين رشته ارائه کرد که در ويژه‌نامه همايش گنجينه‌هاي از ياد رفته هنر ايران به چاپ رسيد.

همچنين در اين همايش موضوعاتي چون بررسي خاستگاه فرهنگي و انديشه زيبايي‌شناسي حاکم بر هنرهاي سنتي ايران ، معرفي هنرهاي از ياد رفته يا در حال فراموشي ، آسيب شناسي و بررسي علل رکود هنرهاي از ياد رفته و ارايه راهکارهاي حفظ و احياء آن با حضور صاحبنظران اين حوزه مورد بررسي قرار گرفت./117

انتهای پیام/

کد خبر 1388101412