معاون وزير مسکن ادامه داد: عمليات اجرايي مترو هشتگرد از سال جاري آغاز شده است و اميدواريم عمليات مربوط به متروي پرند نيز از سال آينده آغاز شود و طبق برنامه در نظر گرفته شده طي سه سال به بهرهبرداري برسد.
نورصالحي همچنين در پاسخ به ايسنا که در صورت عدم تصويب بوده وضعيت چگونه ميشود؟ خاطرنشان کرد: به دنبال اعتبارات دولتي و همچنين جذب تسهيلات نيز هستيم اما از آنجاکه افراد زيادي در شهرهاي جديد ساکن هستند، مشکل حمل و نقل به شهرهاي مادر از اساسيترين مسائلي است که بايد موردتوجه قرار گيرد.
وي ادامه داد: اگر اين معضل برطرف نشود متقاضياني که در شهرهاي جديد ساکن ميشوند با مشکل روبهرو خواهند شد بنابراين چنين مسالهاي صددرصد در برنامه قرار دارد.
معاون وزير مسکن درباره اينکه گفته ميشود شهرهاي جديد فاقد بستر اشتغالزايي بوده و به شهرهاي خوابگاهي تبديل شدند، تصريح کرد: شهرهاي جديد که بهمنظور جاي دادن بخشي از جمعيت کلانشهرها در کنار آنها ايجاد شدند، به موازات ساير شهرهاي کشور داراي مراکز صنعتي، کارگاهي و دانشگاهي هستند.
نورصالحي گفت: در اطراف شهرهاي جديد خود به خود اشتغال صورت ميگيرد و جمعي از ساکنان در داخل شهرهاي جديد و برخي در مادر شهرها و کلانشهرها شاغل ميشوند.
وي در ادامه درباره اين که بزرگترين مشکل پيشروي طرح مسکن مهر در شهرهاي جديد چيست؟ خاطرنشان کرد: براي ساخت و ساز واحدهاي مسکوني مشکلي نداريم زيرا تعاونيها فعال شدند، واگذاري به گروههاي انفرادي آغاز شده و انبوهسازان نيز وارد طرح مسکن مهر شدهاند.
معاون وزير همچنين با بيان اينکه پيشبيني شده که مترو از سال آينده در همه شهرها عملياتي شود، گفت: مساله که بايد به موازات ساخت واحدهاي مسکوني مورد توجه قرار بگيرد، ايجاد خدمات و همچنين فضاهاي بهداشتي، آموزشي و ... در شهرهاي جديد است.
100
انتهای پیام/