ميراث آريا(chtn)- مهندس رجبي با اشاره به اينکه با کاهش سهميه بنزين در راستاي اجراي مصوبه مجلس قرار شد 200 جايگاه CNG تا پايان نيمه اول سال آينده در کشور ايجاد شود افزود: عمده مشکل در اين زمينه تامين زمين بود که انگيزه سرمايه‌گذاران را کاهش مي‌داد.
وي گفت: با هماهنگي نيروهاي
مسلح، شش جايگاه سوخت CNG در تهران احداث کرديم از سوي ديگر در تلاشيم تا زمينه‌هاي بيشتري براي احداث جايگاه‌هاي سوخت گاز طبيعي در تهران اختصاص دهيم.

مدير سوخت ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت کشور با اشاره به اينکه 120 هزار تاکسي بنزين‌سوز در کشور وجود دارد، گفت: تا کنون 25 هزار تاکسي بنزين‌سوز در تهران جهت دوگانه سوز شدن به ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت کشور معرفي شده‌اند.

وي با تاکيد بر اينکه استفاده از CNG در حمل و نقل اولويت دولت است گفت: جايگاه‌هاي CNGخانگي بر اساس ضوابط و استانداردهاي وزارت نفت در مجتمع‌هاي مسکوني بالاي يکهزار و 500 خانوار احداث مي‌شود.

مدير سوخت ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت کشور با اشاره به اينکه 150 جايگاه سوخت گاز طبيعي توسط بخش خصوصي راه‌اندازي شده است افزود: کل تجهيزات اين جايگاه‌ها که بين 300 تا 500 ميليون تومان است که از سوي دولت به صورت رايگان در اختيار بخش خصوصي قرار مي‌گيرد.

وي با اشاره به اينکه بين 40 تا 60 درصد سيستم‌هاي حمل و نقل عمومي در کشور فعال نبوده و خدمات عمومي ارائه نمي‌کنند گفت: بايد تدابيري انديشيده شود تا از طريق بکارگيري سيستم‌هاي الکترونيکي ناوگان حمل و نقل عمومي کشور مورد کنترل قرار گيرد.

مدير سوخت ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت کشور به وضعيت توزيع بنزين و گازوئيل در کشور اشاره کرد و گفت: ميزان مصرف روزانه بنزين در دي ماه به 62 ميليون ليتر رسيده است که 5/2 ميليون ليتر آن آزاد است که اين رقم در مقايسه با سال گذشته 13 درصد کاهش نشان مي‌دهد.

وي با اشاره به اينکه از ابتداي سال جاري تا کنون به طور متوسط روزانه 5 ميليون ليتر بنزين آزاد در کشور توزيع شده است افزود: اين رقم در سال گذشته 5/2 ميليون ليتر در روز بوده است.

مدير سوخت ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت کشور با اشاره به اينکه از اول ارديبهشت ماه سال جاري کليه خودروهاي ناوگان سنگين کشور تنها با کارت هوشمند گازوئيل مجاز به دريافت نفت گاز بوده‌اند افزود: در بخش حمل و نقل عمومي با بکارگيري کارت هوشمند گازوئيل مصرف اين فراورده را روزانه 3 ميليون ليتر کاهش داديم و بدين ترتيب مصرف روزانه اين فراورده نفتي به حدود 89 تا 90 ميليون ليتر رسيده است.

وي بر ضرورت نصب سيستم موقعيت ياب جهاني بر روي خودروهاي عمومي تاکيد کرد و گفت: آژانس‌ها نيز اگر قصد دارند به عنوان حمل و نقل عمومي شناخته شوند بايد طبق مصوبه دولت زير مجموعه شهرداري‌ها قرار گيرند تا دولت نيز بنزين آنها را تامين کند.

مدير سوخت ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت کشور با اشاره به اينکه 240 هزار آژانس در کشور با يارانه دولتي دوگانه سوز شده‌اند افزود: اين در حالي است که بازهم مسئولان آژانس‌ها اعلام مي‌کنند که خودروي بنزين سوز دارند.

وي با اشاره به اينکه با اجراي طرح ملي تعويض پلاک خودروها يک ميليون و 200 هزار خودرو براي دريافت پلاک ملي مراجعه نکردند گفت: کارت سوخت اين خودروها ابطال شد و پس از آن حدود 60 هزار نفر براي دريافت کارت مجدد مراجعه کرده و پلاک ملي گرفته‌اند و 150 هزار خودرو نيز در طرح تسجيل شرکت کرده و کارت سوخت مجددا دريافت کردند.

مدير سوخت ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت کشور به مسافربرهاي شخصي اشاره و تصريح کرد: در طرح ساماندهي مسافربرهاي شخصي نيز 190 هزار مسافربر ثبت نام کرده و کارت سوخت با سهميه مسافربرهاي شخصي دريافت کرده‌اند که پس از بررسي مدارک کارت سوخت 70 هزار مسافربر ابطال شد.

وي در خصوص پرداخت الکترونيکي بهاي بنزين و گازوئيل در کشور نيز گفت: متاسفانه مشکلي در پذيرش کار‌تهاي شتاب ساير بانک‌ها در بانک عامل يعني بانک ملت پيش آمد که بر اساس مذاکرات صورت گرفته اين مشکل هم‌اکنون در حال برطرف شدن است.

مدير سوخت ستاد حمل و نقل و مديريت مصرف سوخت کشور گفت: بانک ملت 400 جايگاه از دو هزار و 500 جايگاه توزيع سوخت بنزين و گازوئيل کشور را به سيستم پرداخت الکترونيکي بهاي بنزين و گازوئيل مجهز کرده و اين روند در ساير جايگاه‌ها همچنان ادامه دارد.

100


انتهای پیام/

کد خبر 1388101535