تهمينه دانيالي ادامه داد: در حال حاضر با توجه به حضور صنايعدستي و هنرهاي سنتي در سازمان ميراث فرهنگي به حتم بايد پذيرفت که اين بخش جايگاه حقيقي خود را يافته است.
وي با اشاره به اينکه به نظر ميرسد نگاهها به حوزه صنايعدستي و هنرهاي سنتي نسبت به گذشته عملياتيتر شده است، اظهار داشت: تأکيد مقام معظم رهبري مبني بر جدي گرفتن صنايعدستي و هنرهاي سنتي در حال حاضر مورد توجه معاونت صنايعدستي است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي تصريح کرد: طي ماههاي گذشته اقدامات مناسبي چون ممنوعيت فروش صنايعدستي در بناهاي تاريخي و افزايش تعرفه واردات صنايعدستي صورت گرفته که وضعيت هنرمندان و صنعتگران اين عرصه را ارتقاء ميبخشد.
دانيالي در ادامه اظهار داشت: 90 درصد کساني که در حوزه صنايعدستي فعالند تنها از اين راه ارتزاق ميکنند و اين در حالي است که تنها 10 تا 12 هنرمندان در کنار هنر خود به شغل ديگري اشتغال دارند.
وي اضافه کرد: فعاليت مستقيم 2 ميليون نفر در حوزه صنايعدستي و ارتزاق 6 ميليون نفر از اين راه گواه اين واقعيت است که تمامي عرصهها براي سامان بخشيدن به اوضاع اين اقشار بايد متحد شوند.
اين مقام مسئول با اشاره به نقش کليدي رسانه ملي در ارتقاء جايگاه هنر صنعت صنايعدستي که ريشه در باورهاي ديني و ملي دارد، افزود: وقتي که ميخواهند مملکتي را به نابودي بکشند در گام اول فرهنگ و هنرش را به سوي زوال ميبرند.
معاون صنايعدستي کشور با بيان اينکه در حال حاضر تسهيلات صنايعدستي را بايد متناسب با نياز جامعهمان تغيير دهيم، گفت: در گام اول براي ارتقاء بخشيدن به جايگاه صنايع دستي در حوزه ترويج و بازرگاني نيازمند حمايت صدا و سيماي کشورمان هستيم.
دانيالي در ادامه گفت: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي از فضاهاي مختلفي چون شوراي نگهبان، مجلس شوراي اسلامي، شوراي خبرگان و امروز از رسانه ملي براي پيشبرد اهداف صنايعدستي استفاده ميکند.
وي خاطرنشان کرد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي انتظار دارد در سال آينده همزمان با روز جهاني صنايعدستي بتواند امکان حضور هنرمندان را نزد مقام معظم رهبري فراهم کند تا بتوان با تکيه بر کلام و نظرات ايشان راه تازهاي را براي هنرمندان تعريف کرد.
اين استاد دانشگاه يادآور شد: جايگاه صنايعدستي فراتر از آن چيزي است که امروز وجود دارد و اميدواريم صدا و سيماي کشور در رسيدن به اين جايگاه رفيع در کنار معاونت صنايعدستي باشد
111/
انتهای پیام/