وي با اشاره به اينکه اين موزه با تلاش رياست سازمان ميراث فرهنگي کشورمان و اين معاونت راه اندازي ميشود، اظهار داشت: بناهاي مختلفي که در حال حاضر در اختيار سازمان ميراث فرهنگي کشور است براي ايجاد اين موزه مورد بررسي قرار ميگيرد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي ادامه داد:در طول چند قرن گذشته انتقال پيام به واسطه نقوش و ظرحهاي صنايعدستي جايگاه اين توليدات را در زندگي مردم اعتلا بخشيده است.
دانيالي تصريح کرد: 10 درصد هنرمندان صنايعدستي کشورمان را کساني تشکيل ميدهند که به واسطه عشقي که به اين هنرها دارند به توليد مشغولند و مابقي در کنار اين عشق ارتزاق از اين هنر صنايع را نيز مورد توجه قرار دادهاند.
وي اضافه کرد: در حال حاضر معاونت صنايعدستي شناخت مناسبي از ضرورتهاي صنايعدستي دارد و اين واقعيت به خوبي اثبات شده که اگر بخشي از رشتههاي صنايعدستي به فراموشي سپرده شدهاند به خاطر نبود آگاهي و فرهنگسازي است.
اين مقام مسئول با بيان اينکه استان تهران از لحاظ جايگاه صنايعدستي وضعيت مناسبي ندارد، گفت: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي در نظر دارد توجه بيش از پيش را متوجه هنرهاي سنتي و صنايعدستي تهران کند.
وي با اشاره به برگزاري همايش فرآوري سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي در اسفندماه سال جاري، افزود: اين همايش به صورت اختصاصي به وضعيت فرآوري سنگهاي قيمتي و راهکارهاي پيش روي آن ميپردازد که ميتواند براي هنرمندان اين عرصه فرصتهاي مناسبي را ايجاد کند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشورمان در ادامه اظهار داشت: از هنرمندان فعال در اين رشته ميخواهيم که وضعيت نوع فعاليت خود را در قالب بستهاي ارسال کنند تا تلاش براي تسهيلاتي که ميتوان به آنها اختصاص يابد آغاز شود.
تهمينه دانيالي اضافه کرد: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي براي پيشبرد اهداف صنايعدستي نهايت تلاش خود را در تعامل با سازمانها و ارگانهاي مختلف کشور ميکند.
وي در پايان ياد آور شد: صنايعدستي و هنرهاي سنتي استان تهران بايد تقويت شود تا به عنوان الگو و مدل سرلوحه ساير استانهاي کشور قرار گيرد.
111/
انتهای پیام/