وي ادامه داد: به اين منظور در استانهاي کشور کميته نظارت با همکاري سازمان بازرگاني، دانشگاه علومپزشکي، سازمان تعزيرات حکومتي، نيروي انتظامي و اداره کل ميراثفرهنگي، صنايعدستي و گردشگري هر استان تشکيل ميشود.
لاريجاني با بيان اينکه اين کميته مسئوليت نظارت بر نرخ خدمات مختلفي که در سطح استان به مسافران و گردشگران ارائه ميشود را بر عهده دارد، تصريح کرد: فعالسازي و اطلاعرساني شماره 124 سازمان بازرگاني و ساير شمارههاي سازمانهاي نظارتي نيز در اين راستا انجام خواهد شد.
وي افزود: بهرهگيري از توان ادارات کل تعزيرات حکومتي در نظارتهاي پيش از نوروز و نظارت بر فعاليت رستورانها و آشپزخانههاي صنعتي و مراکز عرضه مواد غذايي به لحاظ بهدشتي از ديگر مواردي است که از سوي کميته نظارت بر صنوف بايد مورد توجه قرار گيرد.
قائممقام ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور خاطرنشان کرد: نظارت بر مراکز حمل و نقل درون شهري، تاکسيراني، اتوبوسراني، تاکسي تلفني و همچنين نظارت بر مراکز پخت و عرضه نان و ساير عرضهکنندگان مواد غذايي و فاسد شدني نيز در طرح نوروزي 89 مورد توجه قرار گرفته است.
به گفته لاريجاني؛ فعاليت کميته مذکور نظارت بر مراکز خدماتي، رفاهي، تفريحي و مراکز بهداشتي و درماني، جلوگيري از افزايش کاذب قيمتها و فعالسازي ستاد تنظيم بازار و بهرهگيري از طرح نظارت وزارت بازرگاني، سازمان تعزيرات حکومتي و دانشگاه علومپزشکي را شامل ميشود.
اين مقام مسئول در ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور خاطرنشان کرد: نظارتها بايد از ماهها پيش از نوروز آغاز و با صدور اخطار و تعيين مهلت، ايرادها و نواقص موجود رفع شود. /115
انتهای پیام/