ساماندهي گردشگران سلامت ورودي از عراق مورد بررسي قرار گرفت

به گزارش ميراث آرياchtn)) به نقل از روابط عمومي معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري، محمدرضا پوينده مدير کل دفتر توسعه گردشگري سازمان در ديدار با نماينده سفير عراق در ايران، تعداد گردشگران عراقي که با هدف درمان به کشور وارد مي شوند را قابل توجه خواند و گفت: ساماندهي گردشگري سلامت دغدغه مشترک دو کشور ايران و عراق به شمار مي‌آيد که براي حل اين موضوع، نياز به همکاري دوسويه وجود دارد.

وي ساماندهي ورود و خروج گردشگران سلامت از عراق را متذکر شد و اظهارداشت: با توجه به استقبال گردشگران عراقي از مراکز درماني کشور و وجود افراد سودجو در اين بين کنترل و نظارت بيشتر بايد مورد توجه طرفين قرار گيرد.

پوينده درمقابل پيشنهاد نماينده سفير عراق مبني بر راه اندازي موسسه اي به منظور ساماندهي گردشگري سلامت ، ضمن استقبال از اين موضوع ياد آور شد: حل چالش هاي پيش آمده دراين حوزه، از برنامه هاي اصلي معاونت گردشگري به شمار مي آيد که براي تحقق اين امر نياز به برگزاري جلسات مشترک با مسئولين مربوطه کشور عراق وجود دارد.

همچنين در ادامه اين نشست، نماينده سفير عراق درايران نيز با اشاره به آمار ورود گردشگران سلامت عراقي به ايران، گفت: براي ساماندهي بيش از هزار گردشگر سلامت عراقي که ماهانه به ايران مي آيند، راه اندازي موسسه اي با حمايت سفارت عراق در دستور کار قرارگرفته است تا با استقرار نمايندگان اين مرکز در بخش هاي درماني مورد تاييد از سوي وزارت بهداشت ايران، نياز بيماران مرتفع شود.

وي همچنين با بيان اينکه کشورهاي ديگري همانند ترکيه، امارات وعمان نيز مورد توجه بيماران عراقي قرار دارند، يادآور شد: عليرغم وجود رقباي مورد نظر هيچ يک از کشورهاي مذکور نمي توانند از لحاظ تجهيزات و نيروي متخصص با ايران رقابت کنند.

نماينده سفير عراق با اشاره به وضعيت نامطلوب موجود در کشور عراق و نياز به امور درماني مردم اين کشور، يادآور شد: ساماندهي وضعيت گردشگران سلامت ورودي از عراق بايد توسط افراد کارآزموده و کارشناس شکل گيرد تا اين حوزه دچار آسيب نگردد.
گفتني است به منظور ورود به فازعملياتي ساماندهي ورود گردشگران سلامت عراقي به ايران، برگزاري جلسات مستمر با حضور مسئولين هر دو کشور در دستور کار قرار گرفت./106

انتهای پیام/

کد خبر 1388102113