وي با بيان اينکه تخصصي کردن توزيع سفر کارت از لازمههاي اين طرح است، تصريح کرد: استفاده از سفرکارت نبايد تکبعدي و تنها در قالب سفر خلاصه شود، امکان استفاده از سفر کارت در دفاتر خدمات مسافرتي، رستورانها و حتي فروشگاههاي زنجيرهاي نيز بايد اجرايي شود.
موسوي ادامه داد: معاونت گردشگري در تصميمسازيهاي سال آينده واگذاري بخشي از اختيارات اجرايي اين معاونت را به بخش خصوصي در دستور کار قرار داده است تا بسياري از امور زير نظر بخش خصوصي انجام شود.
وي اضافه کرد: در تمام سفرهايي که در سال آينده انجام خواهم داد، نمايندگان جامعه هتلداران و دفاتر مسافرتي نيز بايد حضور داشته باشند و رسيدگي به امور بخش خصوصي حوزه گردشگري را انجام دهند.
معاون گردشگري کشورمان به راهاندازي بازار بزرگ تورهاي ايران اشاره کرد و افزود: تعدادي از دفاتر مسافرتي فعال در سطح کشور توانايي جذب تورهاي ورودي را ندارند و نيازمند ساماندهي هستند، که اين مهم از طريق راهاندازي بازار بزرگ تورهاي ايران ممکن ميشود.
وي اضافه کرد: بردن يک تعداد مسافر از کشوري به کشور ديگر نيازمند برنامهريزي و تعامل است؛ دفاتر خدمات مسافرتي ما بايد به ازاي تورهاي ورودي به ساير کشورها امتيازاتي را همچون نحوه برخورد با مسافران و ساير امکانات خدماتي و رفاهي کشور ميزبان به دست آورند، چراکه نحوه برخورد با گردشگران ايراني در تعدادي از کشورها چندان مناسب نيست.
اين مقام مسئول در معاونت گردشگري سازمان ميراثفرهنگي همچنين شناسايي ساير بازارهاي هدف ايران را از موضوعاتي عنوان کرد که دفاتر خدمات مسافرتي که در زمينه تورهاي خروجي فعاليت دارند بايد به آن توجه داشته باشند.
قرارگرفتن کميته ملي طبيعتگردي در زيرمجموعه معاونت گردشگري از ديگر موضوعاتي بود که موسوي به آن اشاره کرد و افزود: از آنجا که بسياري از تورهاي دفاتر خدمات مسافرتي کشور را تورهاي طبيعتگردي تشکيل ميدهند، لازم بود اين کميته زيرنظر معاوت گردشگري به فعاليت خود ادامه دهد.
115/
انتهای پیام/