البته نکته جالب اين است که هر بار پس از اطفا حريق مي گويند: خوشبختانه اين آتش سوزي تلفات جاني نداشته است .اما آيا هنگامي که مرکز فعاليت اقتصادي قشري از بين مي رود جا خوشبختي دارد؟ يا اينکه عضوي حياتي از يک اندام از بين مي رود جاي خوشبختي دارد؟
خبر مثل هميشه کوتاه است اما اثري که دارد کوتاه نيست زيرا که معلوم نيست متولي بازار چه کاري براي حفظ واحياي اين بافت کهن کرده است يا قرار است انجام دهد.
عصر پنج شنبه بود که در سکوت کامل و تعطيلي رسانه ها اعلام شد که \"بازار تهران دچار حريق شده است\". تيموري ، معاون عمليات سازمان آتشنشاني تهران نيز در اين باره گفت: 25 باب مغازه در چهارسوق بازار دچار حريق شده است.
وي ادامه داد: ايستگاههاي يک، سه و چهار نيز در محل حادثه حضور يافتند و آتشنشانان مشاهده کردند که طبقه دوم يک پاساژ که 25 مغازه در آن وجود داشت دچار حريق شده است.
وي اظهار کرد: حريق از يک مغازه که خانه کارگري محسوب ميشد و سرايدار پاساژ در آن زندگي ميکرد، آغاز شده و به چهار مغازه ديگر سرايت کرده بود.
تيموري ادامه داد: نکته قابل توجه اين است که زماني که ماموران آتشنشاني به محل حادثه رسيدند، مشاهده کردند در اصلي پاساژ به وسيله جوشکاري مسدود شده و زماني که موضوع را جويا شدند متوجه شدند که صاحب اصلي پاساژ به دليل اختلافات ارثي اقدام به بستن در اصلي پاساژ کرده است در نتيجه آتشنشانان مجبور شدند از پاساژ ديگري که به نزديکي محل حادثه بود وارد پاساژ حادثهديده شوند.
به گفته معاون عمليات سازمان آتشنشاني تهران آتشنشانان حدود ساعت 18 و 45 دقيقه حريق مورد نظر را به صورت کامل اطفاء کردند.
وي درباره خسارات جاني اين حادثه نيز گفت: خوشبختانه در زمان وقوع حريق هيچ کس در پاساژ حضور نداشته و حتي سرايدار هم در محل نبوده و اين آتشسوزي مصدومي در پي نداشته است.
وي تصريح کرد: علت وقوع اين حادثه در دست بررسي کارشناسان آتشنشاني قرار دارد.
حالا با توجه به اينکه تقريبا هر سه ماه شاهد يک آتش سوزي بزرگ در بازار بوده ايم آيا بايد باز هم منتظر حادثه اي ديگر باشيم يا اينکه شهرداري که مدعي است که متولي اصلي ومدير اصلي شهر اوست مي تواند کاري انجام دهد تا ديگر اين گونه آسيب ها ولطمه ها بر پيکر اين بافت مهم و کهن گزندي نرساند.
100
انتهای پیام/