ميراث آريا(chtn) - محمدابراهيم لاريجاني اضافه کرد: سازمان‌هاي متولي اين امر را سازمان حمل و نقل پايانه‌هاي استان، فرودگاه‌ها، راه‌آهن، بنادر و کشتيراني، پليس راه، هواپيمايي کشوري و موسسات حمل و نقل درون شهري و اتحاديه‌هاي تخصصي حمل و نقل جاده‌اي بار و مسافر عنوان کرد.

وي ادامه داد: در اين راستا لازم است سازمان‌هاي مربوط پيگيري لازم را در جهت توسعه ناوگان حمل و نقل جاده‌اي به ويژه مسافربري، آماده‌سازي ترمينال‌ها و پايانه‌ها براي استقبال و سرويس‌دهي به مسافران و پيش‌بيني ناوگان جهت حمل و نقل و سرويس‌دهي فوق‌العاده به مسافران انجام دهند.

پيش‌بيني ناوگان جهت جايگزين کردن خودروهاي خراب و در راه مانده و هماهنگي در خصوص حمل کالا و بار مسافر، آماده‌سازي فرودگاه‌هاي استان، ايستگاه راه‌آهن و بنادر مسافري در استان‌هاي ساحلي از ديگر موارد مطرح شده در طرح نوروزي 89 است که لاريجاني به آنها اشاره کرد.

وي ضمن تاکيد بر اينکه سازمان‌هاي استاني بايد هماهنگي در خصوص تامين روشنايي محورهاي مواصلاتي بين استاني و شهرستاني را داشته باشند، متذکر شد: هماهنگي در خصوص رفع نواقص تابلوهاي راهنماي مسير و علائم راهنمايي و ترافيکي و اجراي طرح ايمني وسايط نقليه عمومي زميني و دريايي نيز در طرح نوروزي 89 لحاظ شده است.

لاريجاني خاطرنشان کرد: همچنين بايد هماهنگي‌هاي لازم جهت شناسايي نقاط حادثه‌خيز و نسب تابلو هشدار و بهره‌گيري از اتوبوس‌هاي شهرداري‌ها به عنوان جايگزين خودروهاي خراب در راه مانده جهت انتقال مسافران به مکان‌هاي امن و نزديک‌ترين شهر انجام شود.

پيش‌بيني جايگاه‌هاي سوخت سيار، توسعه و ايمني حمل و نقل دريايي در استان‌هاي ساحلي و بهره‌گيري از طرح نوروزي وزارت راه و ترابري در محورهاي زميني، دريايي و هوايي نيز از ديگر مواردي است که قائم‌مقام ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور بر آن تاکيد کرد.
100

انتهای پیام/

کد خبر 1388102712