ميراث آريا(chtn) - به گفته وي ، در خوشه نخست که دهک اول تا چهارم را شامل مي شود ، حدود 30 ميليون نفر ، در خوشه دوم دهکهاي پنجم تا هفتم جامعه با 17 ميليون و 600 هزار نفر و در خوشه سوم دهکهاي هشتم تا دهم با 14 ميليون نفر قرار گرفته اند. مدد گفت: ‌يارانه ها فقط به خوشه اول و دوم پرداخت مي شود.

محمد مدد در اين برنامه با اشاره به برنامه زمانبندي مراجعه خانوارها به سايت اين مرکز به نشاني www.amar.org.ir براي تاييد اطلاعات اقتصادي، از مردم خواست زودتر از زمانبندي تعيين شده به اين سايت مراجعه نکنند.

وي زمانبندي مراجعه خانوارها را به اين شرح اعلام کرد‌: خانوارهاي يک و دو نفره از سوم تا پنجم بهمن، خانوارهاي 3 نفره از ششم تا هشتم بهمن، خانوارهاي 4 نفره از نهم تا يازدهم بهمن و خانوارهاي 5 نفره از دوازدهم تا چهاردهم بهمن.به گزارش خبرگزاري مهر،مدد تصريح کرد: خانوارهاي ديگر و افرادي که نتوانستند در اين زمانها به سايت مراجعه کنند ، مي توانند از پانزدهم تا بيست و دوم بهمن ماه براي تاييد يا رد اين اطلاعات به سايت مراجعه کنند.

رئيس مرکز آمار ايران با اشاره به اينکه افرادي که در خوشه يک هستند ، بالاترين دريافت را خواهند داشت ، افزود : مردم مي توانند از طريق پيام کوتاه به شماره 300000 و با ارسال شماره ملي ، از قرار گرفتن خانوار خود در خوشه مربوطه آگاه شوند. مدد تصريح کرد : حدود 30 ميليون نفر که در خوشه يک هستند مي توانند حسابهاي بانکي را باز کنند و اگر اعتراضي نداشته باشند براي مراجعه به سايت نيازي نيست و اگر اعتراض داشته باشند در ارديبهشت ماه مراجعه کنند.

رئيس مرکز آمار ايران اضافه کرد : از سوم بهمن که سايت باز مي شود هر فرد با کد رهگيري و شماره ملي اطلاعات خود را مي بيند و اگر اطلاعات را تاييد کند سيستم اطلاعات صحيح را جايگزين مي کند و اگر اعتراض کند اعتراض وي در ارديبهشت 89 در پايگاه هايي که اعلام مي شود، بررسي خواهد شد.

وي گفت: مردم 15 استان که دسترسي کمتري به اينترنت دارند مي توانند از طريق تلفن گويا با شماره 0218587 (900خط) تماس بگيرند تا با شماره ملي و کد رهگيري اطلاعات ، از خوشه بندي خود آگاه شوند يا اعتراض خود را اعلام کنند.

مدد افزود: مردم استانهاي آذربايجان غربي ، کرمانشاه ، کرمان ، سيستان و بلوچستان ،‌کردستان ، چهارمحال و بختياري ، لرستان ، ايلام ، کهگيلويه و بويراحمد، هرمزگان ، اردبيل ، خراسان شمالي ، خراسان جنوبي ، گلستان ، همدان و خوزستان مي توانند از سامانه تلفن گويا استفاده کنند.رئيس مرکز آمار ايران ادامه داد : ‌مردم مي توانند در زمان مربوط اطلاعات را دوباره اصلاح کنند و رجوع مجدد براي اصلاح داشته باشند و فقط در اين فرصت مي توانند اين کار را انجام دهند.

مدد افزود : در ارديبهشت 89 مکان پايگاه ها تعيين و اعلام مي شود و خانوارهاي جديد يا اطلاعات افراد فوت شده مي تواند در اين پايگاه درج شود. وي گفت: مردم مي توانند هر تغييراتي را در آينده به پايگاه ها ارائه کنند.رئيس مرکز آمار ايران خطاب به کساني که کد رهگيري را گم کرده اند ، گفت : اکنون نمي توانيم کد رهگيري بدهيم و بايد در ارديبهشت سال آينده هويت آنان تاييد شود تا دوباره به آنان کد رهگيري داده شود.
مدد افزود : کد رهگيري نوعي پسورد است و مردم بايد مراقب کد رهگيري باشند تا اطلاعات آنان حفظ شود.
رئيس مرکز آمار ايران خاطرنشان کرد : از ارديبهشت89 حدود يک ماه کار اصلاح اطلاعات اقتصادي خانوار انجام مي شود.

رئيس مرکز آمار ايران در اين حال گفت : نتيجه بررسي اطلاعات مردم با پايگاه ثبت احوال درباره هويت افراد نشان مي دهد که اطلاعات هويتي 99 و شش دهم درصد مردم صحيح ثبت شده است. مدد همچنين با بيان اينکه نتيجه راستي آزمايي اطلاعات خانوار نشان مي دهد که 85 درصد اطلاعات درباره تحصيلات ،80 درصد اطلاعات درباره مالکيت خودرو ، 90 درصد اطلاعات درباره وامهاي بانکي ، 90 درصد اطلاعات درباره اجاره نشيني و 70 درصد اطلاعات درباره بيکاري صحت داشته است.

وي با بيان اينکه اين مرکز با 25 پايگاه کشور متصل شده است ، گفت: با 22 سوال وضع اقتصادي خانوارها بررسي شد اما به اطلاعات برخي سوال ها اتکا نشد زيرا نمي توانستيم اطلاعات آن را کنترل کنيم.

رئيس مرکز آمار ايران افزود : درباره خودرو ، تمام اطلاعات صاحب خودرو با شماره ملي احصا شده است و توانستيم از پايگاه راهور آن را شناسايي کنيم و درباره هويت افراد با شماره ملي توانستيم افراد را شناسايي کنيم. وي گفت : بر اساس مدل هزينه درآمد خانوار حرکت کرديم زيرا اين مدل ، قدمت حدود 40 ساله دارد.
مدد افزود:‌ بر مبناي اين مدل ، خانواري که تحصيلات عالي دارد نسبت به کسي که تحصيلات کمتري دارد درآمد بيشتري دارد.وي گفت: از اين طرح مدلي به دست آمده است که مي توان حدود درآمد يک فرد را با اين ويژگيها ( قيمت خودرو، ملک، ميزان وام، تحصيلات و تعدا خانوار) مشخص کرد. مدد افزود: مسئولان وزارت رفاه و بانک ، نحوه افتتاح حساب بانکي براي افرادي که به آنان يارانه تعلق مي گيرد، اعلام خواهند کرد.

رئيس مرکز آمار ايران در بخش ديگري از سخنانش در شبکه دوم سيما با اشاره به اينکه دولت در سال نخست اجراي لايحه هدفمند کردن يارانه ها تصميم گرفت جمعيت کشور را به سه خوشه تقسيم بندي کند، گفت : در خوشه نخست که دهک اول تا چهارم را شامل مي شود ، حدود 30 ميليون نفر ، در خوشه دوم دهکهاي پنجم تا هفتم جامعه با 17 ميليون و 600 هزار نفر و در خوشه سوم دهکهاي هشتم تا دهم با 14 ميليون نفر قرار گرفته اند. مدد گفت: ‌يارانه ها فقط به خوشه اول و دوم پرداخت مي شود.

رئيس مرکز آمار ايران با اشاره به اينکه درآمد خانواده شش نفري در خوشه يک ، کمتر از 473 هزار تومان است، گفت : خانوار شش نفره اي که درآمدش بين 473 هزار تومان تا 788 هزار تومان است در خوشه دو قرار مي گيرد و خانوار شش نفره اي که بيش از 788 هزار تومان درآمد داشته باشد در خوشه سه قرار مي گيرد.مدد تصريح کرد : در خوشه يک ، درآمد سرانه هر نفر 788 هزار و 381 ريال و در خوشه دو درآمد سرانه هر نفر يک ميليون و 303 هزار و سه ريال است.
وي افزود: نمودار هزينه درآمد خانوار نشان مي دهد ، درآمد دهکهاي هشتم تا دهم به اندازه تمام درآمد جامعه است.رئيس مرکز آمار ايران با اعلام اينکه 61 ميليون و 107 هزار و796 نفر در طرح جمع آوري اطلاعات اقتصادي خانوار شرکت کرده اند ، گفت : 41 ميليون نفر از اين تعداد ، شهري و 19 ميليون و 700 هزار نفر روستايي هستند. وي گفت : در روستاها 100 درصد شرکت کرده اند و حدود 10 ميليون نفر باقي مانده در صورت تمايل مي توانند در اين طرح شرکت کنند.

مدد افزود : بر اساس اطلاعات ، اين 10 ميليون نفر شامل کساني هستند که يا در ايران نبودند و يا نتوانستند در زمانبندي موردنظر نام نويسي کنند.رئيس مرکز آمار ايران در اين حال خاطرنشان کرد : بيشتر اين افراد از وضع مالي خوبي برخوردار بودند و تمايلي به شرکت در اين طرح نداشتند و احتمال دارد در مرحله دوم نيز شرکت نکنند.
100









انتهای پیام/

کد خبر 1388102921