ميراث آريا(chtn) - حمزه شکيب با اشاره به مطلب فوق تصريح کرد : سازمان نوسازي شهرداري تهران توان احياي بافت فرسوده را ندارد و روشي را براي مديريت خود اتخاذ کرده است که هرگز جوابگو نيست.

شکيب درباره فروش متري مسکن با بيان اينکه اين امر دو بعد را در بر مي‌گيرد، اظهار داشت: يک بعد شامل بحث‌هاي اقتصادي است که بايد ديد با اين کار چه چيزي عايد شهرداري مي‌شود تا بتواند اقدام به بازسازي بافت‌هاي فرسوده کند، ضمن اينکه اين بعد شامل حال مردم نيز مي‌شود که در قبال اين سرمايه‌گذاري چه چيزي عايدشان مي‌شود.

وي با بيان اينکه مديريت شهري به دنبال احياي بافت‌هاي فرسوده است، اظهار داشت: قاعدتاً شهرونداني که مي‌خواهند در اين زمينه همکاري داشته باشند بايد توجيه اقتصادي کار برايشان روشن باشد.

شکيب تصريح کرد: بعد ديگر موضوع اين است که آيا ظرفيت و پتانسيل لازم در شهرداري وجود دارد يا خير؟، بنده فکر مي‌کنم متأسفانه بعد از گذشت چند سال با تغييرات مديريتي متعدد .

وي ادامه داد: شخصاً بر اين باور هستم که اگر شهرداري وارد اين کار شود تعهداتي براي خود ايجاد مي‌کند که وضعيت مديريت آن اين ظرفيت را ندارد.

رئيس کميسيون توسعه و عمران شوراي اسلامي شهر تهران تأکيد کرد: اگر مي‌خواهيم به مردم بگوييم در اين سرمايه‌گذاري شرکت کنند و 18 درصد سود آنها را تضمين کنيم بايد يک توجيه اقتصادي براي آن داشته باشيم که در حال حاضر اين توجيه اقتصادي وجود ندارد.

وي گفت: آرزوي ما اين است که نوسازي بافت‌هاي فرسوده انجام شود ولي بايد براي آن شيوه و ساختاري را تعريف کنيم.

شکيب خاطرنشان کرد: بنده فکر مي‌کنم با وضعيتي که وجود دارد نمي‌توانيم به هدفي که در نظر داريم برسيم، چرا‌که در فاز اول نوسازي بافت‌هاي فرسوده بايد حدود 400 هزار واحد مسکوني را احيا کنيم ولي تا کنون اتفاقي نيفتاده است که تأثير قابل ملاحظه‌اي که در اين زمينه گذاشته باشد، در واقع مي‌توان گفت در اين زمينه در حد صفر هستيم.

وي با بيان اينکه رفع مشکل بافت‌هاي فرسوده با اين روش مديريتي بي‌فايده بوده است، گفت: به عنوان مثال تشکيل 18 شرکت به اضافه 4 شرکتي که سازمان نوسازي تأسيس کرده است روش درستي نيست چرا که هزينه‌هاي سنگيني براي مردم خواهد داشت.

رئيس کميسيون توسعه و عمران شوراي اسلامي شهر تهران با بيان اينکه شيوه و ساختار موجود غلط است، تصريح کرد: به عقيده بنده بايد به صورت کلان‌تر به اين موضوع نگاه کرد و دولت و مجلس نيز بايد براي رفع اين مشکل با تمام ظرفيت خود وارد عمل شوند.

وي با بيان اينکه طرح بايد واقع بينانه باشد، افزود: بايد به اين مسئله نيز توجه شود که در حال حاضر کجاي کار هستم و راه‌هايي که تاکنون رفته شده مانند تخفيف در عوارض ساخت و ساز چگونه بوده است چرا که معتقدم اين روش‌ها جوابگو نيست.

وي گفت: بنده بارها گفته‌ام که با تغيير مدير نمي‌توانيم کاري انجام دهيم. اين در حالي است که تعيين مصوبات و متعدد نيز در اين زمينه بي فايده بوده و نتيجه بازهم صفر است.
100

* صرفاً مي‌توانم از مردم عذرخواهي کنم

رئيس کميسيون توسعه و عمران شوراي اسلامي شهر تهران خاطرنشان کرد: بنده به عنوان نماينده مردم صرفاً کاري که مي‌توانم انجام دهم اين است که از آنها عذرخواهي کنم که نتوانستيم مشکلاتشان را حل کنيم.
وي ادامه داد: نمي‌خواهم از خودمان دفاع کنم و بايد مسئوليت‌ها را بپذيريم البته بارها اين موضوع گفته شده است که ما روش و مکانيزمي را انتخاب کرده‌ايم ولي شهرداري شيوه و مکانيزمي را در سايه اعمال کرد که حتي از اعضاي شورا نيز مخفي مانده است و اتفاقات پنهاني افتاده است که اعضاي شورا نيز در جريان آن نبوده‌اند.
انتهاي پيام/ش

انتهای پیام/

کد خبر 1388102928