وي ادامه داد: ارقامي که مرکز آمار ارائه داده بر اساس اطلاعاتي است که از مردم در سال ٨٦ و اوايل سال ٨٧ دريافت و بر اين اساس مدلسازي کرده است و اين به معناي فيش حقوقي و دريافتي نيست که امروز دريافت ميشود، بلکه فقط يک طبقهبندي است. اوهمچنين گفت: ما به دنبال اين هستيم که همه مردم تحت پوشش قرار بگيرند، البته ممکن است نتوانيم اين کار را يکباره انجام دهيم و مجبور باشيم گام به گام انجام دهيم. ما در اين ارتباط نيازمند پايه اطلاعاتي بوديم، ولي همانطور که گفته شد جاي نگراني وجود ندارد و اين فقط يک طبقهبندي است. مردم ميتوانند بر اساس زمانبندي که اعلام شده به پايگاه آمار مراجعه و اطلاعات خود را تصحيح کنند.
احمدينژاد با بيان اين که ما همپاي مردم حرکت ميکنيم، اظهار کرد: همه مردم ايران حق دارند از منابع کشور برخوردار باشند و ما دوست داريم اين يارانهها به همه مردم به يکباره پرداخت شود؛ ولي در اين ارتباط محدوديت وجود دارد. ما بايد مرحله به مرحله طرح را اجرا کنيم؛ مثلا در گام اول ٧٠ درصد و در گام دوم ٣٠ درصد؛ ولي همان طور که اشاره شد محدوديتهاي اجرايي وجود دارد و برنامه اصلي اين است که همه مردم تحت پوشش هدفمند کردن يارانهها قرار بگيرند.
او همچنين با بيان اينکه در آينده نزديک در يک برنامه تلويزيوني به تشريح اين موضوع خواهد پرداخت در ارتباط با هدفمند کردن يارانهها به ارائه مثالي پرداخت و گفت: فرض کنيد کل اقتصاد و منابع ما يک ظرف است و در آن ظرف سطحي از آب وجود دارد و بناست دولت بخشي از آن را بردارد و تقسيمبندي کند و دوباره آن آب را به ظرف برگرداند. چيزي کم نميشود، آب به ظرف برگردانده ميشود. وي گفت: اين آب تقسيمبندي شده که بخشي از آن به صنعت ميرود و بخشي به کشاورزي.
وي با بيان اينکه يارانهها بايد به صورت مناسب توزيع شود و مستقيما به جيب مردم برود، گفت: در واقع با اين تقسيمبندي چيزي از مردم کم نميشود و پولي است که به زندگي مردم برگردانده ميشود، ولي هدفمندشده و مردم سهم خود را برداشت و آنگونه که ميخواهند استفاده ميکنند که در جهت رشد کشور قرار ميگيرد و مانع اتلاف منابع ميشود.
احمدينژاد با بيان اينکه اين پولي که برداشته ميشود به جيب مردم بازگردانده ميشود، گفت: برخي اظهارنظرهايي که در اين ارتباط مطرح ميشود غيرکارشناسي است. آنچه ملاک است قدرت خريد مردم است؛ مثلا فرض کنيد کسي قبلا در ماه دو کيلو گوشت ميخريده، بايد کاري کنيم که او ٥ / ٢ کيلو در ماه بتواند بخرد. يا قبلا سالي يکبار ميتوانسته به مسافرت برود که بايد کاري شود که سالي دو بار برود. او در ادامه گفت: عددها مهم نيستند، در اينجا نسبت برخورداري مردم مهم است.
وي افزود: ما ميخواهيم واحد پول را تغيير دهيم و صفرها را برداريم و ارزش ريال را واقعي کنيم؛ چرا که در حال حاضر ارزش ريال واقعي نيست. وي با بيان اين که اين امر در دستور کار دولت است، اظهار کرد: وقتي اينها با هم انجام شود انشاءالله از ابتداي کار اجراي هدفمندکردن يارانهها قدرت خريد مردم و سطح رفاه آنان بالا ميرود.
احمدينژاد با بيان اين که همانطور که گفته شد اگر مردم در مورد اطلاعاتشان اشتباهي کرده باشند يا مرکز آمار در تقسيم بنديهايش اشتباهي کرده باشد، مردم ميتوانند در فاصله زماني مشخص به پايگاه آمار مراجعه و اطلاعاتشان را تصحيح کنند گفت: دولت درصدد است به صدرصد مردم يارانه اختصاص داده شود؛ مگر کساني که خود داوطلب باشند که نگيرند؛ ولي همانطور که گفتم ما يکدفعه نميتوانيم اين کار را انجام دهيم و بايد گام به گام اين کار انجام شود؛ البته سعي ميکنيم فاصله برداشتن گامها کم باشد. وي همچنين گفت: برنامه دولت ارائه {يارانه} به ٧٠ درصد مردم در وهله اول و ٣٠ درصد در گام دوم است. به عددها کاري نداشته باشيد؛ ٧٠ درصد مردم در گام اول {يارانه} دريافت خواهند کرد.
انتهای پیام/