تهمينه دانيالي ادامه داد: از زماني که صنايعدستي و هنرهاي سنتي به شيوه استاد شاگردي آموزش داده ميشد، فاصله گرفتهايم و امروز اين رسانهها هستند که بايد به ياري حفظ اين مواريث فرهنگي براي آيندگانمان آيند.
وي با اشاره به اينکه بهره مندي از اقلام و توليداتي که با زندگي و باورهاي مردم مأنوس نيستند در قالب رسانه ملي صورت خوشي نخواهد داشت، اظهار داشت: وقت آن رسيده که نمادها و المانهاي صنايعدستي جاي خود را در توليدات زنده و غير زنده شبکههاي تلويزيوني باز کنند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اضافه کرد: با فراموشي صنايعدستي توسط رسانهها نبايد اميدوار بود که اين توليدات جاي خود را در زندگي مردم باز کنند و به طور حتم آنچه از مقابل ديدهها محو شود در دل مردم جايي نخواهد داشت.
دانيالي افزود: بخش مهمي از توليد کنندگان صنايعدستي را جوانان تشکيل ميدهند و اين در حالي است که گروه هدف رسانههاي ملي جوانان هستند بنابراين صنايعدستي بهترين خوراک براي آنها با هدف حفظ مواريث ملي و اسلامي است.
وي با بيان اينکه شبکه اول سيما فراگيري خوبي در ميان مردم جامعه دارد، گفت: صنايعدستي و هنرهاي سنتي ميتواند مورد توجه گروه برنامههاي مستند، فيلم و سريال و جوان و نوجوانان اين شبکه باشد.
اين استاد دانشگاه با تأکيد بر نامگذاري امسال با عنوان سال اصلاح الگوي مصرف، ادامه داد: بايد مصرف را به سمت توليدات داخلي ببريم که صنايعدستي از بهترين ظرفيتها در اين بخش برخوردار است.
معاون صنايعدستي کشورمان در خاتمه گفت: 30 تا 40 هزار بيننده شبکه اول سيما، مخاطبان قابل ملاحظهاي براي هنرهاي سنتي و صنايعدستي به شمار ميآيند که ميتوانند با همت اين شبکه اين توليدات را از فراموشي نجات دهند.
111/
انتهای پیام/