اين بانوان که به دعوت تهمينه دانيالي معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشورمان به اصفهان سفر کردند، با هدف بازديد از صنايعدستي و جاذبههاي فرهنگي و تاريخي وارد اين شهر شدند.
بنابراين گزارش معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشورمان تلاش کرد با حضور اين بانوان به عنوان سفراي فرهنگي ايران و اصفهان زمينه آشنايي جهانيان را با صنايعدستي پر سابقه و با کيفيت ايران در گام اول فراهم کند.
عليرضا ذاکر استاندار اصفهان در ديدار با بانوان انديشمند جهان اسلام با اشاره به اينکه قبل از انقلاب شکوهمند اسلامي زنان در عرصههاي اجتماعي حضور نداشتند، افزود: با پيروزي انقلاب نقش فعال زنان و حضورشان در تمام عرصههاي اجتماعي پر رنگتر شده است.
وي حضور زنان کشورمان را پس از انقلاب اسلامي در عرصههاي مختلف سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي بسيار چشمگير دانست.
35 بانوي انديشمند از کشورهاي مختلف جهان همچنين در سفر يکروزه خود به اصفهان از ستاد عتبات عاليات اين استان و کارگاههاي ساخت دربهاي حرم حضرت امير المومنين(ع) و امام حسين(ع) بازديد کرده و با مراحل ساخت ضريح و دربهاي حرم از نزديک آشنا شدند.
اين گزارش حاکي از آن است که اين عده ضمن ابراز خرسندي و شگفتي از جاذبههاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي استان اصفهان، اين شهر را مظهر زيبايي، معماري ايراني- اسلامي و صنايعدستي کشور دانستند.
بانوان انديشمند با ابراز خوشحالي از اينکه شاهد فرهنگ و تمدن ايراني و اسلامي بودهاند، اظهار داشتند: اميدواريم بتوانيم سفراي خوبي براي معرفي کشور ايران به جهانيان باشيم.
اين گروه از انديشمندان جهان اسلام ضمن بازديد از کارگاههاي صنايعدستي اصفهان از مجموعه ميدان امام(ره)، موزه حمام علي آقا، پلهاي تاريخي، هتل عباسي، موزه نسخ خطي قرآن بازديد کردند.
نخستين همايش بين المللي زنان انديشمند جهان اسلام هفتم و هشتم بهمن ماه سال جاري با حضور 55 بانوي دانشمند از 40 کشور مسلمان جهان در تهران برگزار شد.
111/
انتهای پیام/