يحيي رحمتي ادامه داد: از مرحله تهيه مواد اوليه تا عرضه توليدات در بازارهاي داخلي و خارجي با يک چرخه روبرو هستيم بنابراين حذف و يا در نظر گرفته نشدن هريک از بخشها مشکلات فراواني را ايجاد ميکند.
وي با اشاره به اينکه فروشندگان صنايعدستي به عنوان صنفي که با مشکلات صنايعدستي و موانع پيش روي آن از مرحله توليد تا عرضه آشنايي دارند بايد مورد توجه قرار گيرند، اظهار داشت: حال که معاونت به دنبال دست يابي به تجميع نظرات بخشهاي مختلف است به نظرات و ديدگاههاي عرضه کنندگان صنايعدستي نيز نيازمند است.
مدير کل آموزش و حمايت از توليد اين معاونت تصريح کرد: نبود بسته بندي مناسب براي اقلام و توليدات صنايعدستي مشکلات بسياري را در بازار فروش اين اقلام ايجاد کرده بنابراين معاونت هنرهاي سنتي حل اين معضل را در دستور کار قرار داده است.
رحمتي اضافه کرد: بر اساس تحقيقاتي که در معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي انجام شده 96 درصد از اقلام و توليدات صنايعدستي کشورمان فاقد بسته بندي هستند.
وي افزود: 4 درصد از توليدات نيز داراي بسته بندي هستند که از اين ميان 3 درصد آنها از بسته بندي مشابه در صنايع ديگر استفاده ميکنند.
اين مقام مسئول با بيان اينکه در همين راستا طراحي و بسته بندي براي 33 محصول صنايعدستي و هنرهاي سنتي کشور در دستور کار قرار گرفت، گفت: در اين ميان استان اصفهان با 9 محصول پيشتاز بخش طراحي بسته بندي اقلام صنايعدستي است.
مدير کل آموزش و حمايت از توليد در ادامه اظهار داشت: طراحي و بسته بندي 33 محصول صنايعدستي تا به حال بيش از 40 درصد پيشرفت فيزيکي داشته است.
رحمتي اضافه کرد: بيشترين کارکرد بسته بندي در فروشگاههاي عرضه اين محصولات است بنابراين معاونت صنايعدستي در راستاي حمايت از اين بخش گامهاي موثري برداشته است.
وي با تأکيد بر اينکه بخش مهمي از مشکلات فروش صنايعدستي به نبود بسته بندي مربوط ميشود، خاطرنشان کرد: اين در حالي است که تلاش ميشود عمده محصولاتي که در فروشگاههاي کشور به فروش ميرسند شناسنامه داشته باشند.
111/
انتهای پیام/