محمد صادق محفوظي با اشاره به انجام پژوهش نزديک به 70 پاياننامه در مقاطع مختلف در اين مرکز موزهاي و کتابخانه خطي افزود: اين موزه در زمره پنج کتابخانه موزهاي اول به شمار ميرود.
وي اضافه کرد:در اين راستا تلاش خود را بر انجام تحقيقات و ارائه تدوينهاي نوين درجمع آوري و پژوهش در زمينه موضوع آثار متمرکز کردهايم تا به نقاط جديدي در زمينههاي دانش و تجربه گذشتگان دست بيابيم.
وي به همکاري مناسب سازمان ميراث فرهنگي در زمينههاي نظري و تحقيقاتي با اين موزه و انتشار کتاب با سازمان ميراث فرهنگي به صورت مشترک اشاره کرد.
به گفته اين مقام مسئول در موزه ابن سينا؛ در پنج طبقه اين موزه آثارخطي، قرآن و نسخ خطي، نقاشي، کتابهاي خطي، کتيبهها، نقاشي پشت شيشه، سفالها و تعدادي آثارجانبي، تزئيني و هنري به نمايش گذاشته شده است.
وي با اشاره به نمايش قرآن خطي از کتابتهاي قرن اول هجري تا قرآنهاي کامل دوران سلجوقي، تيموري، صفوي و قاجار در طبقه اول اين موزه اظهارداشت: طبقه دوم اين موزه تلفيقي از کتاب، خط و نقاشي و برخي از فرامين احکام پادشاهي و...است.
محفوظي به نقاشيهاي لاکي و پشت شيشه دوره تيموري و صفوي و قاجار و زنديه از ديگر آثار به نمايش گذاشته شده در طبقه سوم و چهارم اين موزه اشاره کرد و گفت:همچنين نقاشي استاداني چون بهزاد، کمالالملک، اسداله حسيني، فتح اله شيرازي و... در اين بخش از موزه به نمايش گذاشته شده است.
وي در پايان گفت: اين موزه هر روز از ساعت 11صبح تا 18 عصر پذيراي بازديدکنندگان است./119
انتهای پیام/