فاطمه ذاکريان افزود: شرکت تعاوني روستايي زنان خراشاد توانست پارچه بافي سنتي را در اين روستا احياء کند.
اين صنعتگر ادامه داد: مسأله اصلي که بانوان اين استان را به فکر احياي پارچهبافي انداخت، درآمدزايي و ارتقاي جايگاه اجتماعي بانوان بود.
وي با اشاره به اينکه جمعآوري دارهاي پارچه بافي اولين اقدامي است که براي احياي اين هنر انجام شد، تصريح کرد: براي اين کار تمامي دستگاههاي قديمي روستاهاي اطراف تعمير شد.
اين هنرمند با تأکيد بر اينکه اولين بار 2 هنرمند با استفاده از اين دستگاهها به پارچه بافي پرداختند، اضافه کرد: آماده شدن اولين توليدات اين صنعتگران با برپايي يک نمايشگاه سراسري هنرهاي سنتي و صنايعدستي همزمان شد.
به گفته وي تمامي محصولات اين بانوان در نمايشگاههاي ياد شده به فروش رفته و پس از آن تمامي زنان و دختران جوان به اين حرفه علاقمند شدند.
ذاکريان ورود افراد تحصيلکرده به اين صنعت را دليل رونق يافتن پارچه بافي دانست و اظهار داشت: در حال حاضر 95 صنعتگر در اين استان کارت شناسايي صنعتگري دارند.
مدير عامل شرکت تعاوني روستايي زنان خراشاد يادآور شد: تمامي محصولاتي که بانوان خراشادي توليد ميکنند توسط اين شرکت به فروش ميرسد و هنرمندان اين روستا مشکلي در بازار فروش محصولات خود ندارند.
وي در پايان خاطرنشان کرد: هم اکنون پارچه بافي روستاي خراشاد به حدي شهرت يافته که استانداري، فرمانداري و بسياري از ارگانهاي دولتي از اين هنر سنتي به عنوان هدايا استفاده ميکنند./112
انتهای پیام/