اتاق بازرگاني با رويکرد جديد به گردشگري فضاي اميد ايجاد کرده است

به گزارش ميراث آريا(‌chtn)،مسعود شيرين کلام، دبير کميسيون گردشگري اتاق بازرگاني ايران در بيست و پنجمين جلسه کميسيون تصريح کرد: افزود:خوشبختانه طي اين مدت مشغول بررسي زيرساخت‌ها و اصول و مباني اوليه گردشگري بوديم و به نظر مي‌رسد از اين پس راه درازي را در پيش داشته باشيم.

وي با بيان اينکه بنابر در خواست اعضاي کميسيون گردشگري اتاق بازرگاني ايران خواهان فعاليت و تعامل بيشتري با معاونت گردشگري سازمان ميراث فرهنگي کشور هستيم؛خواستار معرفي نماينده به منظور برگزاري جلسات بيشتر با معاونت گردشگري شد.

دبير کميسيون گردشگري اتاق بازرگاني ايران با بيان اينکه اتاق بازرگاني در اهداف خود 14 بند را ترسيم کرده است به بندهاي مختلف اشاره کرد و گفت:بايد با انسجام بيشتر بخش خصوصي را براي فعاليت در گردشگري تشويق کنيم.

شيرين کلام در ادامه به بندهاي مختلفي اشاره کرد و ضمن ارائه توضيحاتي در خصوص آنها خواستار رفع مسائل و مشکلات موجود شد.

وي با بيان اينکه اتاق بازرگاني علاقه‌مند به گردشگري است، تصريح کرد:بايد تدبيري انديشيده شود تا سازمان‌هاي ميراث فرهنگي استان‌هاي کشور در تصميم‌گيري‌هاي استاني و منطقه‌اي، روساي اتاق بازرگاني استان‌ها را دخيل بدانند.

اين مقام مسئول ادامه داد:پيش نويس لايحه پنجم به اتاق بازرگاني ارائه شد که در اين پيش نويس نگاه خاصي به حوزه گردشگري صورت نگرفته بود که پس از بررسي، بندهاي مختلفي را براي لحاظ کردن در پيش نويس متذکر شديم.

حسابي، عضو هيات نمايندگان اتاق ايران، اعضاي کميسيون گردشگري را ارزشمندترين و باتجربه ترين افراد معرفي کرد و گفت:اين افراد با اطلاع از هر گوشه ايران مي‌توانند عصاي دست گردشگري باشند.

وي در ادامه از معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري کشور براي شرکت در جلسات هيات نمايندگان دعوت کرد.

عضو هيات نمايندگان اتاق ايران تصريح کرد:اتاق‌هاي مشترکي همچون ايران-کانادا، ايران-چين و ايران-روسيه داريم که علاوه بر کمک به صنعت گردشگري مي‌تواند فرصت‌ خوبي براي ارتباط بيشتر،رفت و آمد سريعتر و همچنين عصاي دست دولت باشد.

حسابي با اشاره به کاروانسراهاي ايران گفت:کاروانسراها محلي براي دادوستد بين‌المللي بوده است و ما نيز مي‌توانيم از اين ظرفيت در رونق صنعت گردشگري و همچنين جذب گردشگر بهره ببريم./117

انتهای پیام/

کد خبر 1388111873