تهمينه دانيالي ادامه داد: نگرشهاي گذشته به اين بخش از هنر- صنعت کشورمان از بي اهميتي سرشار بود و همين موضوع زمينه ساز فراموشي تعداد قابل ملاحظهاي از رشتههاي صنايعدستي و هنرهاي سنتي شد.
وي با اشاره به اينکه معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي براي سال آتي احياء رشتههاي اصيل و مهم صنايعدستي را مورد توجه قرار ميدهد، اظهار داشت: احياء اين رشتهها زمينه ساز بازگشت آنها به زندگي مردم و پس از آن تحول ويژه اقتصادي خواهد شد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي تصريح کرد: اين معاونت طي 5 ماه گذشته تعاملات گستردهاي را با ساير دستگاهها و ارگانهاي فرابخشي آغاز کرده و در تلاش براي گسترش ارتباطات با داخل و خارج از کشور است.
دانيالي اضافه کرد: به نظر ميرسد با گسترش تعاملات و ارتباطات با داخل و خارج از کشور بتوانيم در تحولات فرهنگي و اقتصادي کشورمان موثر باشيم.
اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: سال آينده سال صنايعدستي خواهد بود و 20 خرداد سال آتي امکان ملاقات هنرمندان و صنعتگران را با رهبر انقلاب فراهم ميکنيم.
وي افزود: در سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همه به نفع هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور بسيج شدهاند تا اين بخش از هنر، هويت، فرهنگ و تاريخ حفظ و گسترش يابد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي با بيان اينکه براي سال جديد برنامههاي مختلفي مورد توجه خواهد بود، گفت: تکميل بانک اطلاعات هنرمندان و صنعتگران و استفاده از تمامي فضاهاي سازمانهاي فرابخشي به منظور نمايش ظرفيتها، توسعه و بسط صنايعدستي از جمله اين برنامهها است.
دانيالي تأکيد کرد: اين معاونت تلاش کرد در سال اصلاح الگوي مصرف استفاده از تمامي امکانات و منابع را با هدف افزايش کارآيي و بهره وري در سازمان ميراث فرهنگي مورد توجه قرار دهد.
اين استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: تغيير در نحوه برگزاري نمايشگاههاي صنايعدستي نيز در سال آينده با رويکرد حضور تمامي هنرمندان در نمايشگاههاي مختلف اجرايي ميشود.
وي يادآور شد: اين اقدام به منظور جلوگيري از حضور هنرمندان تکراري در نمايشگاههاي مختلف کشور اجرايي ميشود.
111/
انتهای پیام/