حميد رضا قاسمي افزود: داده هاي جمع آوري شده در پهنه استان بر اساس مستند نگاري انجام شده به صورت جامع و ميداني و بررسي جامع تر هنرهاي سنتي و صنايع دستي استان و همچنين دريافت اطلاعات بيشتر و جستجوي واقعيات در ارتباطات منطقي و معنا دار اين موضوع با توجه به آيتم هاي تاثير گذار بر تغيير و تنوع هنر هاي صناعي در استان ،منطقه و گستره جغرافيايي کل کشور است .
وي تصريح کرد: البته در حين جمع آوري اطلاعات ميداني به صورت دهستان به دهستان و بخش به بخش و نهايتا شهرستاني و کل استان علاوه بر دريافت ارتباطات مذکور که ميتواند دريچه جديدي را به سوي پژوهش هاي جزيي تر و با ارزش تر ديگري باز کند ميتوان به آمارهاي واقعي مورد نياز براي برنامه ريزي هاي آتي در سطح استان دست يافت .
قاسمي ادامه داد: از جمله آنها ميتوان به شناسنامه دار کردن تمامي هنرمندان استان و يا شناسايي دقيق و جامع کارگاه ها و دستيابي به آمار دقيق و واقعي استان و مواردي از اين دست رسيد که خود جزو لاينفک برنامه ريزي دقيق و عملياتي در راستاي ارتقاء سطح و دستيابي به راهکارهاي لازم در جهت جلوگيري از منسوخ شدن رشته هاي بومي استان و احياي رشته هاي مهجور و منسوخ و يافتن جايگاه واقعي هنر هاي فعال است .
وي اضافه کرد: جمع آوري اطلاعات لازم براي تهيه اطلس تحت عنوان پروژه مستند نگاري جامع صنايع دستي استان از ابتداي سال جاري با الگوي روستا به روستا و کاملا ميداني آغاز و در آبانماه به اتمام رسيد .
قاسمي افزود: هم اکنون دسته بندي اطلاعات و آمار به دست آمده، تمامي نقوش در صنايع دستي شناسايي شده ، آثار تاريخي، فرهنگ و آداب و رسوم مناطق مختلف و وضعيت کلي از صنايع دستي به همراه اطلاعات عمومي و نقشه صنايع دستي استان در حال انجام است .
وي گفت: به اين ترتيب تدوين اطلاعات موجود در قالب اين اطلس و به صورت مستند قابل ارزيابي و ارائه است که اميدواريم به زودي به انجام خواهد رسيد.
/104
انتهای پیام/