وي با اشاره به اينکه کشور ما تجربههاي نخستين را در اين بخش پشت سر ميگذارد و با موانعي روبرو است، اظهار داشت: تأکيد سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري بر افزايش ظرفيت بخش غير دولتي و بالا بردن توانايي پذيرش آن است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشورمان ادامه داد: در اين بخش بايد تولي گري مرحله به مرحله صورت گيرد تا سياست کوچک سازي دولت با سرعت بيشتري دنبال شود.
دانيالي تصريح کرد: در حال حاضر به منظور اجرايي شدن اين برنامه بيشترين زمان بايد به مطالعه و تحقيق پيرامون راهکارهاي پيش اختصاص مييابد.
اين مقام مسئول جامعه هدف صنايعدستي را جزء دهکهاي پايين جامعه دانست و افزود: جامعه هدف معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي براي برنامه هاي آتي افرادي هستند که تنها از 10 درصد توان مالي برخودارند و مابقي پتانسيلشان هنري است که ميآفرينند.
وي در ادامه اظهار داشت: در بحث بانکها به دنبال گروهي که از ظرفيت بالايي برخودارند و هنر ميآفرينند و کمتر به ارتزاق از اين بخش ميانديشند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي تأکيد کرد: حفظ جايگاه والاي هنرمندان پيشکسوت هر چند از توان مالي بالايي برخوردار نباشند براي معاونت صنايعدستي اهميت بسياري دارد چرا که اين افراد اگر به خوبي مديريت نشوند ميشکنند.
دانيالي با بيان اينکه سرمايه گذاري در بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي به خصوص توسط بخش غير دولتي، هنرمندان اين عرصه را به ادامه فعاليتها اميدوار ميکند، گفت: اين حوزه به دليل بي توجهيها در سالهاي گذشته متأسفانه مغفول ماندهاند.
اين استاد دانشگاه افزود: معاونت صنايعدستي در همين راستا جلسات متعدد با حوزههاي سرمايه گذاري و تشکلهاي غير دولتي صنايعدستي را در دستور کار خود قرارداده و با جديت دنبال ميکند.
وي در ادامه گفت: تشکلها، انجمنهاي مردمي و اصناف صنايعدستي با برنامه ريزيهاي صورت گرفته توسط اين معاونت به طور حتم گره گشاي فعاليتهاي صنايعدستي خواهند بود.
تهمينه دانيالي يادآور شد: استان تهران بيشترين تشکلها و نهادهاي مردمي صنايعدستي کشور را دارد و اين در حالي است که وضعيت صنايعدستي اين استان چندان قابل ملاحظه نيست بنابراين حمايت از آن به عنوان پايتخت کشور به صورت جدي پيگيري ميشود.
111/
انتهای پیام/