نقش راهنمايان گردشگري در توسعه پايدار گردشگري

به گزارش ميراث آرياchtn)) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي، تراب محمدي در اين مراسم ضمن تبريک به مناسبت روز جهاني راهنمايان گردشگري گفت: امروز صنعت گردشگري تواناتر از هميشه در حال توسعه است و دولت نيز در شکل گيري و ثمربخشي تلاشهاي فعالان اين عرصه نهايت همکاري را دارد.

دبير کارگروه ميراث فرهنگي و گردشگري آذربايجان شرقي، برگزاري اين مراسم در شهر تاريخي و فرهنگ پرور تبريز را مايه مباهات دانست و از تمام کساني که با تلاش چند ماهه امکان برگزاري مراسم را فراهم نموده اند تقدير کرد.

محمدي ضمن اشاره به توانمندي هاي آذربايجان شرقي به عنوان يکي از پنج استان پر جاذبه کشور افزود: در حال حاضر بيش از 250 پروژه مرمتي و گردشگري و هتل داري و صنايع دستي در استان در حال اجراست و با به ثمر رسيدن آنها شاهد حضور گردشگران بيشتري در استان خواهيم بود.
به گفته وي، مرمت يکصد و بيست اثر تاريخي گامي ديگر در جهت جلب گردشگران است و با اقداماتي مانند ساخت و تجهيز هتل ها و مهمان پذيرها و مراکز خدماتي پيگيري خواهد شد.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي تصريح نمود: 12 هتل در حال ساخت و 32 مجوز صادر شده براي ساخت هتل و همچنين 129 مجوز صادر شده براي ساخت مجتمع هاي بين راهي از قدم هاي ديگر سازمان براي رفاه گردشگران است.

محمدي به برگزاري همايش هايي با شرکت موزه داران سراسر کشور، مرمتگران کشور، خبرنگاران رسانه ها و سفراي کشورهاي خارجي اشاره نمود و گفت: در تلاشيم زيبايي هاي ايران و آذربايجان با اين اقدامات بيش از پيش ديده و مورد توجه واقع گردد.

وي در خاتمه و با تبريک مجدد روز جهاني راهنمايان گردشگري به مهمانان حاضر در مراسم، حضور راهنمايان گردشگري برگزيده کشور را در بازار تاريخي تبريز مورد تاکيد قرار داد و افزود: اميدواريم سال آينده جشن ثبت جهاني بازار تبريز را با حضور گردشگران برگزار کنيم./106

انتهای پیام/

کد خبر 1388120316