ضرغامي گفت: البته ما در برخي از حوزهها نميتوانيم وارد شويم و برخي از شبکههاي ماهوارهاي با برنامههاي سادهاي نظير آموزش ميک آپ ميتوانند موفق شوند. رويکرد راه اندازي شبکههاي فارسي زبان هم اين بوده که مدام مصاديق تازهتري پيدا ميکنند تا مزيتهاي ما را بگيرند. مثلا وقتي شبکه مستقل فيلم و سريال فارسي زبان راهاندازي کردند و وارد فضاي مزيت نسبي شدهاند و مدام تلاش ميکنند تا نزديک تر شوند. امروزه درباره هيچ مسالهاي نميتوان سکوت کرد و هيچ چيز را نميتوان بدون پاسخ گذاشت.
رئيس سازمان صداوسيما تصريح کرد: در مجامع بين الملل اجماع جدي پيدا کردهاند تا اهرمهاي جديدي عليه ايران به کار ببرند. مثلا شبکه العربيه در مورد مسائل اخير از صبح تا شب بدترين اخبار را با اهانتهاي بسيار نشان داد و دريغ نکرد و هيچگونه حرمتي را نگه نداشت، اما ما هرچه پيگيري ميکنيم به نتيجه نميرسيم اما در شبکه العالم که در ميزگردي پيرامون خاندان سعودي صحبت کردند، به ما اصلا خبر ندادند و اين شبکه را يکباره قطع کردند که حتي بشار اسد نيز با اين اقدام مخالفت کرد. در مورد مسائل بين المللي ما بايد با دقت بيشتري عمل کنيم. چند سال است که ميگوييم نقطه مداري براي ارسال ماهواره در حال از دست رفتن است، پول بگذاريد تا مشکل حل شود اما برطرف نشده و اگر ما زودتر صاحب ماهواره شويم، ميتوانيم مالک شبکههاي خود باشيم و از حالت مستاجري خارج شويم.
وي اظهارکرد: پخش ديجيتال برنامههاي صداوسيما به طور زميني و فقط در تهران آغاز شده و ما ديگر با توجه به سيستم آنالوگ قادر به افزايش شبکههاي تلويزيوني نيستيم ولي با راه اندازي سيستم ديجيتال ميتوانيم تعداد شبکهها را تا 15شبکه اضافه کنيم. در حال حاضر شبکه العالم، پرس تي وي، کوثر، شبکههاي استاني بهصورت ادواري روي يک شبکه و ... را به صورت ديجيتال پخش ميکنيم و اگر ماهواره اختصاصي صداوسيما در ارديبهشت ماه راهاندازي شود، ميتوانيم تعداد کانالها را تا 70 مورد افزايش دهيم. همچنين يک ديش تهيه کردهايم که آرم مخصوص صداوسيما را دارد و آن را در اختيار مردم قرار ميدهيم تا از آن استفاده کنند.
100
انتهای پیام/