ميراث آريا(chtn) - سيد عبدالله عمادي با اشاره به اينکه تعيين خط فقر در هر شهر و روستايي متفاوت است، اظهار داشت: در تعيين خط فقر بايد يک کارشناسي دقيقي صورت گيرد؛ برخي از افراد خط فقر را به صورت ملي بيان مي‌کنند.
وي تصريح کرد: خط فقر در جايي مانند تهران که هزينه‌هاي زندگي در آن زياد است، با شهر و روستاي ديگر از کشور تفاوت دارد و در واقع مي‌توان اين نکته را بيان کرد که در شهرها و روستاهايي که هزينه‌ها و مخارج زندگي بالاست به طور طبيعي خط فقر نيز افزايش مي‌يابد.
عمادي با تأکيد بر اينکه اعلام خط فقر از وظايف وزارت رفاه و تأمين اجتماعي است، اضافه کرد: اين وزارتخانه هر ساله خط فقر را تعيين و در اختيار مسئولان و سياستگذاران قرار مي‌دهد تا آنها در اين خصوص برنامه‌ريزي‌هاي خاصي انجام دهند.
مدير کل دفتر فقر زدايي وزارت رفاه و تأمين اجتماعي ادامه داد: خط فقر هر ساله به علت افزايش تورم در جامعه افزايش مي‌بايد به طوري که خط فقر رابطه مستقيمي با تورم در کشور دارد.
وي بيان داشت: وزارت رفاه و تأمين اجتماعي برنامه‌هاي خاصي براي از بين بردن فقر در جامعه دارد که در طول سال آنها را اجرا مي‌کند.
عمادي به برخي از برنامه‌هاي وزارت رفاه در خصوص از بين بردن فقر اشاره کرد و افزود: حمايت مستقيم از اقشار ضعيف و آسيب پذير و اجراي برنامه‌هاي توانمندسازي براي افرادي که توانايي کار دارند از جمله برنامه‌هاي اين وزارتخانه است.
مديرکل دفتر فقر زدايي وزارت رفاه اظهار داشت: بحث توانمندسازي در 3 مرحله فردي، اجتماعي و اقتصادي اجرا مي‌شود که در مراحل مختلف به افراد آموزش‌هاي لازم در خصوص يادگيري مهارت‌هاي فني و حرفه‌اي صورت مي‌گيرد.
100

انتهای پیام/

کد خبر 1388120332