ميراث آريا(chtn) - به گفته مديرعامل سازمان نوسازي شهر تهران با تاکيد بر آمادگي سازمان براي تضمين سرمايه انبوه‌سازان و سرمايه‌گذاران در بافت‌هاي فرسوده و خريداري بخشي و يا تمام واحدهاي ساخته شده آن‌ها، اعلام کرد: در اين رابطه قراردادي نيز در پروژه امام علي‌(ع) منعقد شده و اين تضمين به انبوه‌ساز داده شده، لذا آن‌ها ديگر نگران بازار فروش در بافت فرسوده نباشند.

فريدون درويش‌زاده با اشاره به بسته حمايتي در نظر گرفته شده براي سرمايه‌گذاران در بافت‌هاي فرسوده افزود: به عنوان مثال اگر انبوه‌ساز و سرمايه‌گذار با رکود بازار مواجه ‌شود و مشتري براي فروش واحدها نداشته باشد و يا به هر دليلي نتوانستند ملک را بفروشند، آن را با قيمت پايه خريداري و همچنين با همکاري آن‌ها شروع به آزادسازي زمين در بافت فرسوده مي‌کنيم.

وي در ادامه ضمن يادآوري توافق‌هاي صورت گرفته با کانون سراسري انبوه‌سازان در راستاي فراهم کردن زمينه‌هاي حضور آن‌ها براي نوسازي در بافت‌هاي فرسوده، عنوان کرد: بدين ‌ترتيب در کنار نوسازي بافت‌ها با کمک مردم، پروژه‌هاي بزرگ با کاربري‌هاي مختلف ايجاد مي‌شود که همين امر شتاب توسعه بافت‌ها را افزايش مي‌دهد.

به گفته مديرعامل سازمان نوسازي شهر تهران، علاوه بر اين که اين امر باعث توليد ثروت و ارزش افزوده در بافت‌هاي فرسوده مي‌شود، در افزايش ارزش دارايي‌ها به مردم کمک کرده و در نتيجه ساکنان انگيزه نوسازي مي‌يابند.

درويش‌زاده با اشاره به اين که حدود 45 درصد از واحدهاي مسکوني در کشور و تهران را انبوه‌سازان مي‌سازند، خاطر نشان کرد: اما به دليل اين که حاشيه سود در بافت‌هاي فرسوده پايين است، ‌اين حضور 10 درصد است که با ارائه بسته تشويقي درصدد رفع اين مشکل و افزايش انگيزه هستيم.

وي در اين باره که علي‌رغم تسهيلات در نظر گرفته شده براي مالکان بافت‌هاي فرسوده همچنان شاهد نارضايتي مردم هستيم، در مورد علت اين نارضايتي‌ها و فقدان همکاري لازم از سوي آن‌ها گفت: بايد بپذيريم طرح نوسازي پيش از آن که کاري مهندسي و کالبدي باشد، طرحي اجتماعي است. به عبارت ديگر ساکنان بافت‌هاي فرسوده بايد ضرورت نوسازي و اين که در معرض خطرات زلزله هستند را احساس کنند.

مديرعامل سازمان نوسازي شهر تهران ادامه داد: بنابراين با ايجاد اعتماد در ميان مردم و تعامل با آن‌ها مي‌توان ضرورت‌ها را بيان کرد که اگر اين امر دنبال شود، نارضايتي‌ها کاهش مي‌يابد.

درويش‌زاده با تاکيد بر اين که مردم تصور نکنند سرمايه‌گذار و يا شهرداري با دريافت زمين مالکان، به فکر سود است، عنوان کرد: اين در حاليست که شهرداري تهران نگاه اقتصادي به بافت‌هاي فرسوده ندارد و نمي‌خواهد درآمدي از اين بافت‌ها داشته باشد و حتي آماده است بخشي از درآمدهاي ساير بخش‌ها را در بافت فرسوده سرمايه‌گذاري کرده و بزرگراه و فضاي سبز را در راستاي افزايش سرانه خدمات ايجاد کند.

100


انتهای پیام/

کد خبر 1388120419