وي با اشاره به اينکه سرمايههاي مردمي در کنار کنترل نظام مهندسان مشاور و در نهايت مديريت بهرهبرداري از مجموعههاي تاريخي حرف اول را ميزند، اظهار داشت: موضوع قانون عدم النفع و حمايت از دارندگان آثار تاريخي در راستاي سياستهاي تشويقي به منظور زمينهسازي براي حضور سرمايهگذاران بخش خصوصي دنبال ميشود.
به گفته اين مقام مسئول ورود بخش خصوصي ميتواند تحولي ويژه در احياي بناهاي تاريخي داشته باشد زيرا بخش خصوصي ميتواند اجرا و احيا را مديريت کند.
علويان صدر با تاکيد بر هدايت و حمايت بخش خصوصي بيان داشت: با شناخت دقيق و معرفي کامل آثار تاريخي ميتوان نقش مردم و بخش خصوصي را در اين فضاها پررنگتر کرد.
وي صندوق احيا و بهرهبرداري از آثار تاريخي را بازوي اجرايي سازمان ميراث فرهنگي و رابط بين مردم و بخش خصوصي عنوان کرد و افزود: اميد است آغاز اين فرايند به خوبي مديريت شود.
وي بر ضرورت احياي نظام فني و اجرايي کشور در مورد حفظ و احياي بناهاي تاريخي تاکيد کرد و گفت: بايد تمامي جامعه متخصصان و انديشمندان کشور را براي اين احيا بسيج کنيم و به طور تخصصي جامعه مهندسان مرمتگر را براي هدايت و نظارت بر حفظ واحياء را مديريت کنيم.
خاطر نشان ميشود صبح امروز کاروانسراي مرنجاب يکي از کاروانسراهاي دوره صفوي واقع در مسير يکي از شاخههاي جاده ابريشم در 50 کيلومتري شمال شرقي شهر آران و بيدگل توسط صندوق احيا و بهرهبرداري از اماکن تاريخي و فرهنگي مرمت و بازسازي شد و طي مراسمي به بخش خصوصي واگذار شد./118
انتهای پیام/