وي با اشاره به اينکه اين تعداد در تمام مراکز آموزشي سراسر کشور تحت آموزش قرار گرفتند، اظهار داشت: معاونتهاي صنايعدستي استاني از دو سال پيش آموزش انواع رشتههاي صنايعدستي را کم کم به بخش خصوصي واگذار کردهاند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي تصريح کرد: از ميان 56 هزار و 31 هنر آموزي که در سال جاري تحت آموزش قرار گرفتهاند، 45 هزار و 798 نفر گواهي مهارت آموزش دريافت کردهاند.
دانيالي ادامه داد: در حال حاضر 500 مرکز در سراسر کشور به آْموزش هنرجويان و هنر آموزان صنايعدستي کشورمان مشغول هستند.
اين مقام مسئول اضافه کرد: با وجود فعاليت بخش خصوصي در اين مراکز، نظارت بر مراحل آموزشي و صدور گواهي مهارت هنرآموختگان بر عهده معاونتهاي صنايعدستي استاني است.
وي با بيان اينکه اطلاعات جامعي از مربيان آموزش صنايعدستي که در سال جاري مسئوليت آموزشي را برعهده داشتهاند نيز جمع آوري شده، گفت: يک هزار و 934 مربي آموزشي در طول سال جاري تا پايان آذرماه در مراکز آموزشي فعاليت کردهاند.
اين استاد دانشگاه در ادامه اظهار داشت: در سال جاري 23 هزار و 274 مورد اشتغال براي هنرآموختگان صنايعدستي در سراسر کشور ايجاد شده است.
دانيالي تأکيد کرد: همچنين 24 هزار و 171 فقره مجوز سه گانه صنايعدستي که شامل کارت شناسايي صنعتگري، پروانه توليد کارگاهي و جواز تأسيس است براي متقاضيان صادر و يا تمديد شده است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشورمان يادآور شد: بيشترين مجوزها در 9 ماهه نخست سال جاري در بخش کارت شناسايي صنعتگري با 16 هزار و 397 فقره صورت گرفته است.
111/
انتهای پیام/