شهرداري با بهانه اينکه دولت حق خود را پرداخت نکرده است نرخ بليت اتوبوس را 50 تومان اعلام کرد که اين عمل واکنش هاي متفاوتي را بر انگيخت که در بيشتر آنها اين نکته مشترک بود که شهرداري نبايد يک طرفه اين عمل را انجام دهد چرا که باعث افزايش نگراني وفشار بر قشري مي شود که جز اقشار کم درآمد وآسيب پذير جامعه هستند.
از سوي ديگر در تازه ترين اظهار نظر از سوي مقامات رسمي مرتبط با امر ترافيک نيز دبير شوراي عالي ترافيک معتقد است : در قيمت بليت اتوبوس بايد تجديدنظر شود در اولين فرصت اقدامات و پيگيريهاي لازم انجام ميشود، تا در حق مردم اجحاف نشود و شهروندان از حمل و نقل عمومي خوبي استفاده کنند.
به گفته جلالي، هماهنگي هاي بيشتري با شهرداري ايجاد ميشود و سعي ميکنيم از اين بحثها جلوگيري شود که يکي بگويد دولت پول نداد و دولت بگويد قيمتها اينگونه است، اين حرف و حديثها براي مردم خسته کننده است.
وي تأکيد کرد: خدمت رساني حمل و نقل عمومي بايد خوب باشد. شهرداري، شوراي اسلامي و دولت همه اعضاي حاکميتي هستند. بايد طوري خدمت کنند که اين خدمت به کام مردم شيرين باشد.
عبدالله جلالي در گفت وگو با فارس، در پاسخ به اين پرسش که محمدباقر قاليباف شهردار تهران اعلام کرده است در صورتي که دولت يارانه بليت اتوبوس را نپردازد مردم بايد هزينه را تقبل کنند، گفت: مجلس براي يارانه بليت براي سال آينده در حال تصميم گيري است، صحبت وي بايد باعث شود سهم يارانه بليت اتوبوس و مترو با حمايت نمايندگان مجلس افزايش يابد که مشکلي ايجاد نشود.
وي همچنين با بيان اينکه در راستاي آناليز هزينههاي تمام شده هستيم، گفت: تلاش شده تا قيمت تمام شده را کنترل و سهم هر بخش اعم از مسافر، دولت، شهرداري را مشخص کنيم.
100
انتهای پیام/