وي با اشاره به اينکه چندي پيش مصوبه مکلف شدن دستگاههاي اجرايي براي اختصاص بخشي از بودجه تملک دارايي به خريد صنايعدستي را از مجلس شوراي اسلامي دريافت کرديم، اظهار داشت: پيش از اين دستگاههاي دولتي تنها مجاز به اختصاص اين بخش از بودجه خود به صنايعدستي و هنرهاي سنتي بودند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي ادامه داد: با اجرايي شدن اين قانون فضاي گستردهاي براي توسعه بازار فروش اقلام و توليدات صنايعدستي به وجود ميآيد.
دانيالي تصريح کرد: گروه هدف صنايعدستي را 2 ميليون نفر صنعتگر تشکيل ميدهند که با وجود مشکلات بسياري که در بخش صادرات توليدات دارند در رتبه سوم جهان قرار گرفتهاند.
وي تأکيد کرد: سيستم بانکي دولتي و خصوصي به طور حتم چون تمامي بخشها معتقدند که حفظ مواريث فرهنگي و تاريخي از اهميت بسياري برخوردار است بنابراين اميدواريم در رساندن صنايعدستي به جايگاه حقيقي خود در کنار ما باشند.
اين مقام مسئول با بيان اينکه صنعت خودرو سازي که در کشور ما از سابقه چندان زيادي برخوردار نيست به خوبي جايگاه خود را در سيستم جوايز بانکي پيدا کرده است، گفت: اما متأسفانه صنايعدستي و هنرهاي سنتي که سبقهاي 7 هزار ساله دارد از چنين جايگاه و پايگاهي برخوردار نيست.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشورمان در ادامه اظهار داشت: دولت دهم، دولت فرهنگ و هنر است و به همين جهت به افزايش حمايت از بخش صنايعدستي و هنرمندان اين عرصه ميانديشد.
اين استاد دانشگاه اضافه کرد: از بانکهاي سراسر کشور در جهت اعتلاي صنايعدستي درخواستهايي داريم که تلاش براي نصب ويترينهاي صنايعدستي يکي از آنها است.
دانيالي با تأکيد بر اينکه آماده همکاري در نصب ويترينهاي صنايعدستي در شعبات مرکزي و واحدهاي سرپرستي بانکها هستيم، افزود: براي خريد اين توليدات جهت راه اندازي ويترينها اعتباري در اختيار نداريم اما در نصب و چيدمان آن آماده همکاري هستيم.
وي گفت: اميدواريم شاهد درخشش صنايعدستي به عنوان هداياي تبليغاتي بانکهاي سراسر کشور باشيم تا در راستاي معرفي اين بخش از هنر- صنعت کشورمان گامهاي موثري برداشته شود.
معاون صنايعدستي کشورمان يادآور شد: حمايت از تجهيز و راه اندازي کارگاههاي صنايعدستي يکي ديگر از موضوعات مورد توجه اين معاونت است که بايد با همکاري بانکها بيش از پيش امکان پذير شود.
111/
انتهای پیام/