وي با اشاره به اينکه از دست دادن مشتري در واقع از ميان رفتن سرمايههاي موجود است، اظهار داشت: براي بانکها اهميت بسياري دارد که توليدات با کيفيت و سر وقت به دست مشتريان برسد که در بخش توليدات صنايعدستي ممکن است اين اتفاق نيافتد.
اين کارشناس ادامه داد: در همين راستا معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي بايد در جهت ارتقاء کيفي کالا و توزيع مناسب خدمات به مشتريان بانکها گام بردارد.
افشار محمديان تصريح کرد: تبليغات در بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي بسيار کمرنگ است که به نظر ميرسد در کنار اطلاع رساني بانکها در خصوص جوايز غير نقدي صنايعدستي، اين معاونت نيز حرکت مشابهي را انجام دهد.
وي تأکيد کرد: موضوع مهم ديگري که از اهميت برخوردار است ارائه توليداتي يکسان و مشابه است که در بخش جوايز هنرهاي سنتي و صنايعدستي بانکها ديده نميشود.
کارشناس اداره سازمانها و روشهاي بانک ملي ايران با بيان اينکه تعريف درستي از استاندادهاي صنايعدستي کشور وجود ندارد، گفت: به نظر ميرسد به منظور ارائه محصولاتي يکسان و متشابه بايد در جهت استاندارد سازي اين اقلام تلاش کرد.
محمديان اضافه کرد: بانک مرکزي به تازگي دستورالعمل جديد اعطاي جوايز را تهيه ميکند که معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي تا 15 اسفندماه ميتواند نظرات لازم را در خصوص اين موضوع و ورود قطعي صنايعدستي به سبد جوايز همه بانکها ارائه کند.
اين مقام مسئول در ادامه اظهار داشت: در صورت الزام کردن بانکها براي توجه به صنايعدستي در سبد جوايز ميتوان نتيجه بهتري را از اين راهکار گرفت که انتظار ميرود معاونت صنايعدستي در اين عرصه نيز فعاليت لازم را انجام دهد.
وي با تأکيد بر اينکه هنوز هم گروههاي غير رسمي براي فروش صنايعدستي به بانکها مراجعه ميکنند، خاطرنشان کرد: ممکن است بانکهاي خصوصي از شرايط لازم براي خريد از اين گروهها برخوردار باشد اما تداوم اين موضوع به نفع همکاري ميان بانکها و معاونت صنايعدستي کشور نيست.
111/
انتهای پیام/