طبيعت گردي نگرشي تازه در صنعت گردشگري است

به گزارش ميراث آريا (chtn)سيد رضا موسوي،معاون گردشگري کشور در سومين همايش آموزشي تخصصي اکوتوريسم گفت:گردشگري صنعتي است که دغدغه ساير کشورها قرار گرفته تا بتوانند آن را جايگزين صنعت نفت کنند و براي شکل گيري گردشگري ، طبيعت گردي بايد در اولويت قرار داده شود.

وي افزود:ايران سرزميني معروف به 7 اقليم است و به گفته بسياري جزء 5 يا 10کشور برتر جهان به شمار مي‌رود که اين به دليل برخورداري از تنوع زيستي ، اکوسيستم‌هاي گوناگون و اقليم 4 فصل است.

معاون گردشگري کشور با بيان اينکه امروزه کشور ايران به دليل از برخورداري از منابع طبيعي کسترده مي تواند حرف نخست را در حوزه طبيعت گردي جهان بزند، افزود: ما بايد براي جذب گردشگران تلاش بيشتري کنيم و تمام همت همکاران معاونت گردشکري براي سال آينده بر مبناي رشد و توسعه طبيعت گردي قرارگرفته است.

اين مقام مسئول به منابع طبيعت گردي کشور و امکانات بالقوه موجود در آنها اشاره کرد و بيان داشت: تمام تلاش خود را به کار مي گيريم تا بتوانيم از تجارب فعالان و دست اندرکاران اين حوزه براي دست يافتن به راه‌هاي بهره مندي از اين حوزه استفاده کنيم.

وي افزود: طبيعت گردي بخش‌هاي مختلفي را شامل مي شود که شکار ،سفر ماجراجويانه ، پرنده نگري، کوير نوردي وغيره از آن جمله است و ايران با تقويت وضعيت‌هاي خود در هر يک از اين حوزه ها مي تواند گردشگران بسياري را به کشور جذب کند.

برگزاري 5 همايش تخصصي در حوزه طبيعت گردي در سال آينده از مواردي بود که موسوي به آن اشاره کرد و افزود: همچنين معاونت گردشگري براي سال آينده برگزاري همايش ملي کوير در تهران و يکي از ديگر از استان‌هاي کشور را در دستور کار قرار داده است.

وي با بيان اينکه در سال آينده مطالعه 20 سايت طبيعت گردي و 5 اکوسيستم مختلف را به اتمام خواهيم رساند،خاطر نشان کرد: همچنين براي نخستين بار اقلام تبليغاتي حوزه طبيعت گردي را منتشر خواهيم کرد.

حضور در نمايشگاه‌هاي طبيعت گردي بين المللي از ديگر برنامه‌هاي معاونت گردشگري براي سال آينده است که مورد تاکيد معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري قرار گرفت.

اين مقام مسئول همچنين بر لزوم تعامل سازمان‌هاي مرتبط با حوزه طبيعت گردي همچون سازمان حفاظت از محيط زيست ، سازمان جنگلها ،مراتع و آبخيزداري با سازمان ميرا ث‌فرهنگي تاکيد کرد و افزود:آموزش و پرورش نيز مي‌تواند در راستاي آْموزش مسايل مرتبط با طبيعت با سازمان ميراث فرهنگي همکاري داشته و به ترويج اين حوزه از گردشگري ياري رساند.

معاون گردشگري کشور در پايان خاطر نشان کرد: در معاونت گردشگري تمام تلاش خود را خواهيم داشت تا با برگزاري همايش‌ها و نشست‌هاي مشترک با موضوع طبيعت گردي زمينه لازم براي توسعه اين شاخه از گردشگري را فراهم آوريم./115

انتهای پیام/

کد خبر 1388121545