خراسان شمالي در توسعه صنايع‌دستي موفق عمل کرد

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي استان خراسان شمالي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: در راستاي توسعه و ترويج هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي يک‌هزار و 604 هنرجو با هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي اين استان آشنا شدند.

علي عابدي افزود: دوره‌هاي آموزش هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي اين استان در 22 رشته گوناگون در 147 کلاس آموزشي برگزار شد.

وي با اشاره به اينکه اين دوره‌هاي آموزشي در مراکز ثابت و سيار برپا شده، تصريح کرد: صنايع‌دستي و هنرهاي سنتي در 7 مرکز ثابت و 7 مرکز سيار در استان خراسان شمالي آموزش داده شد.

اين مقام مسئول ادامه داد: با هدف توسعه و ترويج هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي 80 خبر از سوي اين معاونت توليد شده است.

وي با بيان اينکه اين معاونت تعامل بسيار خوبي با سازمان صدا و سيماي اين استان داشته، اظهارداشت: حضور در مسابقه دهکده، ساخت 13 فيلم مستند، انجام 15 مصاحبه راديويي در ايام نوروز و توليد برنامه فصل نو مهم‌ترين اقدامات اين معاونت براي ورود صنايع‌دستي به سازمان صدا و سيما به شمار مي‌آيد.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي خراسان شمالي با اشاره به اينکه تفاهم‌نامه‌هاي بسياري از سوي اين معاونت منعقد شده، تأکيد کرد: اين معاونت در سال جاري با سازمان بهزيستي، جمعيت هلال احمر، سازمان امور عشاير، سازمان بسيج مستضعفين کشور، سازمان آموزش و پرورش کودکان استثنايي و کانون پرورش فکري کودکان و نوجوانان تفاهم‌نامه‌هايي را به امضاء رسانده است.

عابدي برگزاري همايش‌هاي گوناگون را راهکار مناسبي براي توسعه و ترويج هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي دانست و يادآور شد: اين معاونت متولي برپايي همايش راهکارهاي برتر صنايع‌دستي و همايش روز جهاني صنايع‌دستي بوده است.

وي در پايان خاطرنشان کرد: در سال 88 سه کلاس کارآفريني براي 75 صنعتگر برگزار شده است./112


انتهای پیام/

کد خبر 1388121634