عليزاده خاطرنشان کرد: اين بازارها با توجه به نياز زمان با اندکي تغيير در بيشتر نقاط استان هنوز پابرجا است و جاذبههاي ويژه خود را براي مردم بهويژه گردشگران دارد.
معاون گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي گيلان با اشاره به برخي تغييرات در اين بازارها تصريح کرد: عرضه محصولات پشت وانت و وسايل نقليه از جمله اين تغييرها است اما تنوع محصولاتي که ارائه ميشود و تازگي و مناسب بودن قيمت کالا که در بيشتر مواقع فروشندگان خود نيز توليدکننده محصول هستند، مشتريان بسياري را براي حضور در اين بازارها جلب ميکند.
وي توزيع محصولات بومي، صنايع دستي، توليدات دامي و کشاورزي محلي را عمدهترين کالاهاي قابل عرضه در اين بازارها عنوان کرد و گفت: زنان و مردان بومي انواع توليدات خود را به معرض فروش ميگذارند و گردشگران ميتوانند با انواع سوغات و محصولات محلي آشنا شده و براي تهيه مايحتاج خود به اين مراکز مراجعه کنند.
عليزاده با اشاره به محل برگزاري و زمان برپايي بازارهاي هفتگي گيلان اظهار داشت: شنبهبازار در شهرهاي بندر انزلي، اسالم، پاشاکي، پشل، پيربازار، تجنگوله، جورشر، دهشال، شبخوسلات، شيخعليکلايه، گورابپس، لسکوکلايه، لولمان و ماسال برگزار ميشود.
معاون گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان چوبر، خليفآباد، خمام، دستک، رودسر، کوچصفهان، گشترودخان، صومعهسرا و لولمان را از جمله مناطقي دانست که در آنها يکشنبهبازار برگزار ميشود.
وي با بيان اينکه دوشنبهبازار در آستانه اشرفيه، خشکبيجار، رحيمآباد، سنگر، سياهکل، شفت، ضيابر، کپورچال، کومله، گورابزرميخ و هندخاله برگزار ميشود، افزود: اباتر، املش، پرهسر، پاشاکي، جورشر، چهارده، دهگاه، فومن و لفمجان از جمله مناطقي هستند که در آنها سهشنبه بازار برگزار ميشود.
عليزاده خاطرنشان کرد: چهارشنبهبازار در شهرهاي چابکسر، چوکام، حسنرود، خشک نودهان، رضوانشهر، رودبنه، زيده شيخمحله، کوچصفهان، کياشهر، لنگرود، پونل، کسما، تازهآباد، جانکاه، لولمان، واجارگاه و آقا سيدشريف برگزار ميشود.
معاون گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري گيلان آستانه اشرفيه، تولمشهر، خشکبيجار، زيباکنار، سياهرود، آليان، سياهکل، شاقاجي، شاندرمن، طاهرگوراب، کلاچاي، نوخاله و تالش را از ديگر مناطق گيلان ذکر کرد که در آنها پنجشنبهبازار برگزار ميشود./106
انتهای پیام/