وي با اشاره به اينکه معاونت صنايع دستي در تعامل با وزارت بازرگاني موفق به ورود صنعت فرش در اين مجموعه شد، اظهار داشت: در سال 89 که سال شکوفايي صنايع دستي خواهد بود، صنعت فرش نيز در کنار ما قرار مي گيرد.
معاون صنايع دستي کشور ادامه داد: اين معاونت و تمامي زحمت کشان عرصه فرش در حال حاضر متفق القول شده اند که صنايع دستي و صنعت فرش بايد در کنار يکديگر قرار گيرند.
دانيالي تأکيد کرد: در مدت زمان سه ماه مسئولان سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ، وزارت بازرگاني و به ويژه مرکز ملي فرش به نتيجه مورد نظر در خصوص اين ادغام دست پيدا کردند.
اين مقام مسئول افزود: در اين مدت تمامي فرصت ها و تهديدهاي ورود صنعت فرش به عرصه صنايع دستي بررسي شد و نگاه هاي تازه اي در اين عرصه به وجود آمد.
وي با بيان اينکه مباحث مربوط به حوزه فرهنگ و هنر فرش نيز به اندازه بازرگاني آن حائز اهميت است، گفت: در طول سال هاي اخير متأسفانه تنها به موضوعات بازرگاني نگاه ويژه شده و هنر موجود در اين توليدات ناديده گرفته شده است.
اين استاد دانشگاه در ادامه اظهار داشت: در سال آينده صنعت فرش کشور به انضمام مرکز ملي فرش و شرکت سهامي فرش ايران به معاونت هنرهاي سنتي و صنايع دستي مي پيوندد.
تهمينه دانيالي گفت: بعد از پيوستن صنعت فرش به مجموعه صنايع دستي و هنرهاي سنتي اميدواريم عرصه براي حمايت از هنرمندان فرش و دست بافته هاي داري بيش از پيش فراهم شود.
وي يادآور شد: نگاه ما بر اين است که با حمايت شخص رئيس جمهور، رئيس سازمان ميراث فرهنگي کشور و تمام مسئولان دو حوزه، فرش از مظلوميت فعلي خارج شده و از فراموشي نجات يابد.
111/
انتهای پیام/