مسعود شريفي در ادامه خاطر نشان کرد: آثار اين نمايشگاه شامل تابلوهايي از بازار بزرگ تهران، رختشويخانه در زمان قديم، کوچههاي روستايي، دربهاي قديمي، سفره خانههاي قديمي و آيينه کاري زن قاجار، آيينه کاري مرد قاجار و انواع مختلف کلمه جلاله \"بسم الهي\" است.
وي با بيان اين که آثار اين نمايشگاه متعلق به فرزانه يوسفي است بيان داشت: وي اين سبک جديد در نقاشي را با استفاده از تحقيقات و علاقه به هنر ابداع و به ثبت رسانده است.
وي اضافه کرد: در اين روش با استفاده از ترکيب عناصر مختلفي همچون سفيده تخم مرغ، چندين نوع خاک و ديگر مواد مادهاي خميري شکل حاصل ميشود که با استفاده از اين خمير طرح مورد نظر بر روي چوب ايجاد شده و پس از خشک شدن با رنگ روغن رنگ آميزي و طرح مورد نظر به وجود مي آيد.
شريفي از ويژگي مهم ماده اوليه استفاده شده براي خلق اين آثار به استحکام مواد آن اشاره کرد و گفت: در زمانهاي قديم از اين ماده براي ساخت بناها استفاده ميشده است.
به گفته اين مقام مسئول در مجموعه فرهنگي-تاريخي نياوران؛ اين نمايشگاه چندي پيش در آلمان و سوئيس نيز به نمايش گذاشته شد که با استقبال بي نظير و چشمگير علاقه مندان رو به رو شد.
شريفي در پايان يادآورشد: نمايشگاه ياد شده از 23 تا 26 اسفند سال جاري از ساعت 8 تا 16 در اتاق اسناد کاخ صاحبقرانيه مجموعه فرهنگي- تاريخي نياوران برگزار مي شود./119
انتهای پیام/