فرهاد نجف پور افزود: بازارچه هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان تهران همزمان با رونمايي از بزرگترين هفت سين تاريخ ايران افتتاح ميشود.
وي با اشاره به اينکه به تازگي تعداد غرفهها از 10 به 20غرفه افزايش يافته، ادامه داد: احجام چوبي، گليم بافي، شيشه دمي علمي، نقاشي روي شيشه، معرق چرم، چلنگري، تراش شيشه، همجوشي شيشه و تراش سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي در اين بازارچهها عرضه ميشود.
اين مقام مسئول سرمه دوزي، البسه محلي، نقاشي روي چرم، نگارگري، خاتم کاري، قلمزني، مينا کاري، رودوزِهاي سنتي، نقاشي روي پارچه و نساجي سنتي را از ديگر رشتههايي دانست که در کاخ سعد آباد به معرض نمايش گذاشته ميشود.
وي تصريح کرد: در بازارچه فروش هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان تهران تمامي هنرمندان ميتوانند به صورت زنده به توليد آثار بپردازند.
مسئول نمايشگاههاي معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان تهران تأکيد کرد: توليد زنده بازار فروش صنايعدستي را رونق ميدهد و خريداران نيز ميتوانند از نزديک با نحوه توليد آثار هنري آشنا شوند.
نجف پور در ادامه يادآور شد: اين نمايشگاه از 29 اسفند آغاز و تا 11 فروردين نيز ادامه دارد.
وي در پايان خاطرنشان کرد: بزرگترين هفت سين تاريخ ايران را محسن گلستاني که از شاخصترين هنرمندان عرصه حجاري به شمار ميآيد، ساخته است.
112/
وي با بيان اينکه تمامي هنرمندان در اين بازارچه به توليد زنده آثار خود ميپردازند، ادامه داد: با اين کار بازديدکنندگان از نزديک ميتوانند با نحوه توليد آثار هنرهاي سنتي و صنايعدستي آشنا شوند.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي استان تهران در ادامه بر لزوم افزايش انگيزه در ميان صنعتگران افزود: در اين نمايشگاهها هنرمندان ميتوانند براي توليدات خود بازاريابي کنند.
وي بر ضرورت برگزاري نشستهايي خبري با موضوع هنرهاي سنتي و صنايعدستي تأکيد کرد و يادآور شد: در آيندهاي نزديک نشستي خبري با حضور خبرنگاران و صنعتگران شاخص استان در يکي از کارگاههاي صنايعدستي برگزار ميشود.
رتبهاي در پايان خاطرنشان کرد: بزرگترين هفت سين تاريخ ايران 29 اسفند ماه در کاخ موزه سعد آباد ساعت هشت شب رونمايي ميشود.
انتهای پیام/